Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co xxx xxx xx

wydluzony orgazm. Prosze o rade!

Polecane posty

Gość no i co xxx xxx xx

Czy sa jakies srodki na to zeby spotegowac i wydluzyc orgazm u kobiety? Kiedys jak bylam mlodsza kilka razy probowalam amfetaminy. Na zejsciu mialam niewiarygodnie mocny i dlugi orgazm. Niezapomniane przezycie. Chodzi mi o cos takiego ale bez koniecznosci uzywania narkotyku. Czy istnieje cos takiego i jesli tak to co? Prosze o rade.

Gość dssa
3 red bulle:D a tak serio to amfa podnosi ciśnienie,pobudza ,jest lepsze ukrwienie narządów i dlatego było to takie intensywne

Gość dssa
ale lepiej nie bierz tego gówna,nie warto

Gość Pantera z Gibałówki
Feromony używane przez twojego partnera. Olejek szafranowy - do picia, w rozcieńczeniu. Ale jest szkodliwy.

Gość no i co xxx xxx xx
Juz dawno nie biore i nie mam zamiaru. Strasznie smierdzi. Bleeee. Ale chodzi mi o to uczucie wydluzonego orgazmu. Sa na to jakies srodki?

Gość no i co xxx xxx xx
Olejek szafranowy? A czemu jest szkodliwy? I gdzie go kupic?

Gość Pantera z Gibałówki
W chińskich sklepach. Szafran jest szkodliwy. Olejek zawiera ten sam związek co trwa dodawana do żubrówki. Ale działa na orgazm.

Gość no i co xxx xxx xx
Dziekuje Pantera! Czy jeszcze ktos cos wie na ten temat?

Gość Pantera z Gibałówki
Feromony też wzmacniają orgazm i ich ilość. Wiele razy przetestowałem na mojej partnerce.

Gość no i co xxx xxx xx
Gdzies czytałam że jak narobię kupy se do yapy to mogłoby okazać się dobrą leczniczą metodą na me problemy:)Jak myślicie?

Gość Pantera z Gibałówki
Byłem tak podniecony pod wpływem feromonów,iż wypieściłem mej partnerce wszystkie hemoroidy na wysoki połysk.:classic_cool:

Gość no i co xxx xxx xxx
Prosze o powazne wypowiedzi.

Gość gość
Ja biorę raz na jakiś czas Mefedron, albo jak kto woli 3mmc i po tym, mam taki orgazm, sex jest po prostu taki dynamiczny, dziki, odwazny i trochę szokujący partnerkę ale juz po, lezy i mówi, to był najlepszy sex w moim życiu. Mam 45 lat i powiem wam, przeżyłem wiele ale po tym, to jest mega faza. Nie namawiam nikogo i darujcie sobie z komentyarzami, że to narkotyk etc. mam to głęboko gdzieś. Najwiecej maja do gadania ci, co nasczytali sie bzdur i brakuje im klepki w mózgu do wyciagania wlasciwych wnioskow. Powtarzaja ten belkot, że mefedrot to g****o ale same upijaja sie alkoholem az sikaja w majtki, pala papierosy trujac siebie i swoich bliskich, jedza swinstwa , ktore zawiera jedzenie w sklepach , cukier , sol itp. Wszyscy jestescie uzaleznieni cpuny, bo wystarczy pic coca cole, piwo, papierosy, cukier, alkohol zeby nazwac Was uzaleznionymi ćpunami z patologicznej dolnej półki. Ja natomiast, wciągnę trochę mefedronu, mam super zajefajny sex, mega orgazm, moja żona aż fruwa z radości i nie pijemy alkoholu, nie palimy i dbamu o zdrowie i żyje nam sie dobrze i zdrowo. Ostatnie badania wykazały, że mamy zdrowie nastolatków. A może właśnie te nasze super doznania seksualne dzieki mefce, powodują to, że nasz organizm jest pozbawiony stresu, negatywnej energii i żyje nam się przez to zdrowo i dobrze. Tylko, z niczym nie wolno przesazdac, nawet witaminy sa trujace jesli sie za duzo wezmie, tak jest ze wszystkim. Najedz sie soli, albo wypij duzo red bula, pij kawe w nadmiarze to serce ci stanie i po tobie. Wino? Wypij za duzo a nikt cie nie uratuje. Pozdrawiam zdrowo myslacych a tym, co maja problem z przysadka mozgowa, niech pozostana w tym swoim patologicznym swiecie i tam gnija w swoim raku, chorobach, i jedza swoje swinstwa z aptek na bole glowy i inne.

Gość gość
moja zona po seksie to z pół godziny drze jape taki ma odlot i bez zadnych specyfików czy dopalaczy wystarczy po stosunku członka wytrzec w firanke

Gość gość
Poppers albo kokaina:classic_cool:

Gość gość
Tak, ale jeśli skusisz się na amfetaminę to kup też żel rozgrzewający mieśnie i posmaruj nim małego na pół godziny przed akcją :classic_cool:

Gość gość
Wystarczy przed seksem wlać sobie szklankę barszczu do odb ytu

Gość gość
Czysta amfa lub poppers? Hmmm musze popytac mojego dostawce ;) Dam znac jak przezyje te emocje :) Oczywiscie kremik rozgrzewajacy tez przetestuje :P W sumie to mam mega z******ta dziewczyne, bez dopalaczy jest fajnie ale jesli moze byc lepiej, cos niezapomnianego to why not? hahaha i bawimy sie :)