Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlana meski swiatatatattaa

czy wasz facet, traktuje was jak powod do dumy- ladny dodatek ?

Polecane posty

jak mnie to wkurwia nie uwazam, ze leci na moj wyglad, bo jestem charakterna i gdybym wyczula, ze tak jest to bym kopla go w zad ale zaprawde do szewskiej pasji doprowadza mnie, jak wozi mnie po kumplach a pozniej jest dumny chytba z ilosci mezczyzn gapiacych sie na mnie miewam gorsze dni, mam podkrazone oczy, czaem utyje ciutke, czasem po prostu ubieram sie w zwykly podkoszulek, buty sportowe nie mam ochoty sie zawsze stroic jak z nim ide i JUZ tego nie robie w dupie mam dziewczyny,jak wy walczycie z takim szowinistycznym podejsciem do kobiety?

Gość samsung_lady
powiem Ci, że miałam tak samo. jak wyjechaliśmy na wakacje i nie malowałam się to był szok dla niego. ale to już mój były :) a tak na serio to faceci z takim podejściem są niedojrzali. traktują kobietę jak gadżet- nie spodziewaj się że Ci się oświadczy. na żonę weźmie szarą myszkę co nie umie się ubrać

ja sie nie maluje a gdzie on tylko lubi jak jestem fajnie ubrana i faceci sie gapia a mnie to wkurza, bo czasem sie nie gapisa i mam wrazenie ze sie zle czuje kiedys sie malowalam, teraz natura mnie maluje :D ma za kare