Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła gwiazdka

czy kochacie się podczas urlopu z dziećmi?

Polecane posty

Gość Musik.
Albo tak jak moi znajomi, mają opiekunkę i ona lata z nimi po świecie i zajmuje się dzieckiem.

Gość karusia biss
@ musik tak własnie zaczne robić może też pojde na psychoterapię... przed urodzeniem dziecka moje życie było jedną wielka przygodą, nie wiedziałam gdzie bede mieszkać za pół roku, czy na post docu w Rio de Janeiro czy w pracy na uniwerku w Buenos aires, teraz wszystko jest takie przewidywalne... kiedyś mój dom to był taki otwarty dom - jak jakaś koleżanka zerwała z facetem czy miała jakiś problem to wiedziłą że może do mnie wbijać z winkiem o każdej porze teraz to tak nie jest, mała potrzebuje spokoju, rutyny... ja się kompletnie nie nadaję na matke i zazdroszcze tym ktore się nadają wszyscy mnie straszyli - będziesz żałować jak nie urodzisz więc w wieku 38 lat urodziłam...

Gość Musik.
Może nie potrzebnie zachodziłaś, niektóre kobiety nie mają instynktu i nic z tym ńie zrobisz. Może masz niemowlaka w domu i musisz to przeczekać. I wziąć opiekunkę by poczuć że kiedy chcesz możesz wyjść. Skoro już dziecko jest i tego nie zmienisz. Żebyś się tylko na dziecku nie wyżywała za zmarnowane życie...

Gość wesoła gwiazdka
gdzie jest ojciec tego dziecka????