Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła gwiazdka

czy kochacie się podczas urlopu z dziećmi?

Polecane posty

Gość Musik.
Ceny w maju i czerwcu są bardzo małe w porównaniu do wkacji. Wiem bo byłam teraz w czerwcu w Hiszpani. Za wycieczkę płaciłam 6000 zł, teraz taka wycieczka 10 tyś. I ńie każdemu odpowiada mieszkanie kilometr od morza. Więc za 2 pojoje to nie wiem ile miałabym zapłacić z powodu 5 letniego dziecka. Seks uprawiam cały rok i nie jetem wyposzcona by na wczasach zachowywać się jak niewyżyta. Są sposoby. Łazienka. Jak diecko śpi. Albo oddaję do kids clubu np na 2 godziny, bo dziecko zachwycone, a my mamy w tym czasie czas dla siebie...

Gość Czubata łyżeczka cukru
sardynia jest na tyle fajna i różnorodna że warto odwiedzić rózne plaże, więc 5 km to żadna odległość, a mieszkanie nad samym morzem bywa męczące... w czerwcu ten apartament wychodzi 250 euro za tydzień, więc serio cena ekstra....

aha no i powtarzam że nie chodzi tylko o bzykanie się :) ale swoją przestrzeń - dzieciak latem pada wcześnie nieraz, a ja nie będę chodziła spać o 21,22...tylko później...i to chyba fajne rozwiązanie, takie osobne pomieszczenia

Gość globetrotterka
koncem maja za apartament placilismy tam chyba cos okolo 112 euro dokladnie, za 7 nocy. no my nie latamy na poludnie w lipcu/sierpniu, uwazam ze to sa za duze juz i meczace upaly, za duzo ludzi itd. po co? jak mozna taniej, lepiej i przyjemniej spedzic czas. w przyszlym roku lecimy na wyspy kanaryjskie - w kwietniu.

aha no i powtarzam że nie chodzi tylko o bzykanie się :) ale swoją przestrzeń - dzieciak latem pada wcześnie nieraz, a ja nie będę chodziła spać o 21,22...tylko później...i to chyba fajne rozwiązanie, takie osobne pomieszczenia

Gość globetrotterka
Czubata- jesli tylko lubisz takie klimaty, polecam goraco:) plaza jest blisko, i jest cudowna - przebija wszystkie hiszpanskie na ktorych bylam, a bylam na wielu. La Pelosa- jedzie sie 2 godziny, plaza jak na Karaibach. no i generalnie widoki, gory, krystaliczne morze, cisza, spokoj, czysto, ludzie cudowni i to jedzenie... echhhh wroce tam:)

Gość globetrotterka
tak, oczywiscie ze nie chodzi tylko o seks;) pisalam to wczesniej troche sarkastycznie:D co do odleglosci od plazy - z tego osrodka morze widac jak na dloni (z balkonu). Obsluga bez zarzutu, czysto tak ze mozna z podlogi jesc, z basenu widac gory. Dobra ide, bo zabukuje znow pobyt na wrzesien:D

Gość wheidfhw
ja się nigdy nie kocham z dziećmi, nawet podczas urlopu :O

Gość BLELE MOI STARZY
BLELE MOI STARZY JAK JEŹDZILIŚMY NA URLOP ROBILI TO W TYM SAMYM POKOJU JAK MYSLELI ŻE ŚPIMY, DO DZISIAJ MA TRAUMĘ, WIERCIŁAM SIĘ JAK GLUPIA BO JA SLABO ŚPIĘŻEBY ZAUWAŻYLI A ONI NIC, TRAUME MIAŁAM DO 24 ROKU ŻYCIA, ŻADEN FACET NIE MÓGL MNIE DOTKNA BO DOSTAWLAM HISTERIRI I ZAMIENIŁAM SIĘ W KAMIEŃ , NIGDY SEKSU PRZY DZIECIACH NAWET JAK WYDAJE SIE ZE SPIA

globtroterka, mnie się na sardynii podobał fakt że jest masa plaż publicznych, za któe nie trzeba płacić czy wynajmować obowiązkowo leżaka...a jak wyglądało tam w okolicy??

Gość Musik.
Moje dziecko na wakacjach chodzi spać ostatnie, typowa sowa nocna. Jak zaśnie to można nawet zorganizować sex party, a będzie spało:) większy problem jest że prędzej my pierwsi zaśniemy... A nie chodzimy spać przed 24 nigdy.

Gość wheidfhw
trzeba było ni stąd ni zowąd zapalić latarkę i zacząć czytaćXD odechciało by im się i to oni by mieli traumę XD

Gość Musik.
Moje dziecko na wakacjach chodzi spać ostatnie, typowa sowa nocna. Jak zaśnie to można nawet zorganizować sex party, a będzie spało:) większy problem jest że prędzej my pierwsi zaśniemy... A nie chodzimy spać przed 24 nigdy.

Gość karusia biss
nikt mi nie pomoże??? moje zycie to gówno

Gość karusia biss
z tą latarka to niezłe było

Gość Musik.
Ale jakiej pomocy ocżekujesz? Że zaadoptujemy twoje dziecko czy mamy polecić gdzie można kupić śliski kocyk? Moje życie nabrało sensu odkąd mam dziecko, jest inne. Wybawiłam się, wyszalałam, teraz ciesze się z wakacji z dzieckiem. Potrzebuje iść na disco to biorę opiekunkę.

Gość karusia biss
musik, to wciągnijacie sobie z mężem po kresce to nie zaśniecie!

Gość Musik.
Ja nie wciągam, ale teraz widzę dlaczego ci tak to dziecko przeszkadza. To ty się żalisz, ja jestem zadowolona.

Gość wesoła gwiazdka
byłam po prostu na wakacjach w pensjonacie w górach gdzie były małżeństwa z dziećmi - mieszkali razem w 1 pokoju więc tak mnie zastanowiło czy się kochają i kiedy

Gość karusia biss
musik, a ile czasu szalałąs, bo ja od 15 roku życia do 37 i to za krótko dla mnie to znaczy byłam już gotowa na dziecko w wieku 22 lat ale potem niestety wyjechałam na studia za granicę i jak zobaczyłam jak tam ludzie żyja i codziennie po proacy sie bawią to mi sie odechciało musik, ja kocham moje dziecko, ale moje życie nie jest juz takie samo. polki często tego nie rozumieja bo w polsce często nawet bezdzietne kobiety maja monotonne życie. ale życie singielki w rzymie czy w barcelonie... tego sie nie da opisać, codzinennie mi się skrzynka sms owa zapychała w telefonie od tych propozycji wspólnych wyjść od tych wszystkich przystojnych wlochów i hiszpanów... w polsce jak bylam młoda 22 lat, to nie mialam takich problemow, najpierw dlugo bylam sama, potem z jednym facetem, ale to nie było tak że tabuny facetow za mna szalały

Gość karusia biss
musik, ja tez nie wciągam ale mam znajomych ktorzy pracują jako neurochirurdzy, czasem operują przez kilka godzin bez żadnej przerwy i powiedzieli że im to pomaga

Gość Musik.
Ja mam 33 lata i wciąż szaleje:) aż sąsiedzi dzwonią po straź miejską że 1 w nocy a muzyka leci na full. A dziecko śpi. A po świecie trochę jeździłam i wszyscy single, imprezki a w ciszy marzą o miłości i są bardzo samotni.

Gość globetrotterka
tak tak, plaze za darmo, a w tym osrodku za darmo daja krzeselka na plaze i fajny duzy parasol , zyc nie umierac;)

Gość Musik.
Daj namiary na tych neurochirurgów bym nigdy na nich nie trafiła ani moja rodzina. Ja akurat od 14 lat jetem świta pod tym względem, ale kiedyś nie byłam i nie wyobrażam sobie aby taki lekarz mnie operował.

Gość karusia biss
musik, zazdroszczde że tobie w niczym dziecko nie przeszkodziło w polsce tak - single są dość samotni a imprezki denne ale nie wiem czy mieszkałam kiedyś we wloszech czy hiszpanii, tam nie ma ludzi samotnych, bo nawet nie ma czasu o tym myśleć wstajesz i widzisz że przez noc znowu ci się skrzynak w telefonie zapchała codziennie 10 propozycji kina, aperitivu, wystawy, kolacji u znajomych... brakuje mi tego, bo karmię jeszcze peirsią

Gość Musik.
Święta

Gość Musik.
To weź sobie opiekunkę i wychodz, jak to takie ważne. A karmić piersią nie musisz są mleka modyf.