Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaa90

Dlaczego może spozniać się okres ? ktorejś z was się to przydazyło? (pow.30dni)?

Polecane posty

Gość kasiaaaaa90

Mam prawie 22 lata do tej pory wszystko było regularnie . dodam że ostatnio przeżyłam spory stres ale już wszystko jest ok ... okres spóznia mi się już około 33 dni ? Co to może być wykluczając ciążę ? czy zapisać się do gina czy jeszcze trochę na niego poczekać??? Bardzo proszę o radę :(

Gość NataliaJ.
Myślę że to stres... Nie bierzesz żadnych leków? Sprawdzałaś że to napewno nie ciąża?

Gość kasiaaaaa90
Leków nie biorę żadnych ... jeszcze z 2.5 tygodnia temu miałam coś na pograniczu nerwicy (budziłam się np. o 2 w nocy i robiło mi się słabo) ale teraz już na prawdę czuję się dobrze psychicznie a okresu dalej nie ma .... hmm ale od stresu tyle dni ???????

Gość NataliaJ.
Słuchaj, miałam tak samo... Budzenie w środku nocy, potem badania itp... i to tylko był stres. Myślę że jak nie masz żadnych objawów chorobowych to poczekaj do daty następnego okresu, a jak się nie pojawi to idź do lekarza...

Gość kasiaaaaa90
Nie mam żadnych innych objawów ... nie czuje się może jeszcze jakoś w szycie formy psychicznie ale fizycznie już jest ok... Hmm naprawdę możliwe jest wstrzymanie okresu przez tyle dni przez stres ?? hmm a co przepisałby mi na to ginekolog ? musiałabym robić jeszcze jakieś badania ? czy nie ?

Gość hhahahaa000
jesteś w cionży

Gość kasiaaaaa90
hhahahaa000 - w "cionży" powiadasz :D

Gość a wiecie moze
mam odwrotna sytuacje. okres mi sie przedłuża, zwykle trwa 4-5 dni a teraz juz 8 i ciagle trwa. nigdy tak nie mialam. co to moze byc?