Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość federeisosa

Macie miękkie włosy?

Polecane posty

Gość federeisosa

czy suche z zniszczone? bo ja mam suchawe :o

też mam takie sianowate. Muszę ciągle odżywek używać. Ostatnio kupiłam szampon Marlies Moler za stówę. Dopiero raz nim umyłam włosy. Ale jest gęsty i nieźle się pieni, czuć różnicę nawet w konsystencji. Tylko nie wiem jaka będzie różnica na moich włosach. To się okaże. Kupiłam taki właśnie intensywnie wygładzający na zniszczone.Ktoś może używał tego szamponu i chce się podzielić swoją opinią?

Gość dlugowlosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
najlepszy szampon to baby dream z rozzmana dla ciedziow uzywam od roku, mam wlosy zdrowe, miekkie polecam wam dziewczyny jak mi wlosy wypadaja uzywam wcierek seboradin albo maski waxa ale to jak mi sie przypomni nie ma sensu pakowac kasy w szampony napchane chemia

No właśnie w tym co kupiłam nie ma silikonów. A jak ja zwykłym szamponem umyje włosy to mogę zapomnieć o rozczesaniu. Ten silikon się jednak przydaje. Ale czytałam dużo o tym szamponie i jest to jakaś niby super marka więc postanowiłam wypróbować. Może akurat. A jak nie to wrócę do szamponów o normalnej cenie.

Gość jaq
Mam mega mięciutkie ;) Kupiłam sobie jakiś już czas temu - olejek kokosowy i olejek ze słodkich migdałów i zaczęłam się olejować. Polecam. Inna opcja to jeszcze olej lniany. Pomaga podobno na wypadanie włosów.

Gość gdzie te olejki
można kupić?

Gość pokręconaaa
mam miękkie z tendencją do przesuszania się (niestety kręcone). Stosuję produkty kallos i wszystkim polecam, szczególnie maskę mleczną. Szampon jajeczny też fajny tej marki. Teraz używam maski do suchych włosów o zapachu wanilii, na razie zaczynam ją stosować, więc nie wiem czy dobra.

natchnęło mnie na zrobienie sobie dzisiaj maski na włosy :) A taki drogi szampon kupiłam 1 raz w życiu.