Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhgfjghkhjljhgkjhkjhkkkkkkk

przytyłam w ciazy 16 kg, ile czasu powinno mi zająć powrocenie do wagi

Polecane posty

sprzed ciazy?

Gość niuu
to już kwestia osobnicza. Trudno powiedzieć bo róznie jest u różnych osób.

a jak myslicie? ile zejdzie po samym porodzie? spodziewam sie dziecka 3500 g.

Gość Niuniulkai
zalezy ile przed ciażą ważyłaś ... a spodziewana waga dziecka to mówię tobie ze to w 99% bzdura

przed ciaza wazylam 53 kg przy 154 cm wzrostu

Gość niuu
ja miałam niespełna 15kg dziecko ważyło 4kg -wagę sprzed ciąży miałam po prawie 2mies. A przy pierwszym dziecku miałam prawie 20kg i zleciało w 2tyg. -dziecko miało ponad 4kg

Gość w pierwszej ciąży przytyłam
20 kg i wszystkich kilogramów pozbyłam się w 3 miesiące po porodzie w ostatniej ciąży przytyłam 14,5 kg i wszystkich kilogramów pozbyłam się równo 8 tygodni po porodzie dzieci 3450g i 3200g ale ja zawsze mało ważyłam 50kg/169cm

Gość a ja przytylam 8kg i zrzucilam
dopiero po roku po porodzie. Planuje jeszcze zrzucic wiecej bo po pierwszym dziecku mi zostalo 9 kg.

Gość mama szkrabka
ja ważyłam podobnie jak Ty przy 158cm 57kg, przytyłam 14,5kg dziecko ważyło 3500 spadło mi to w 3 tygodnie

Gość hmmmmmm.........
57 kg przy 158 cm to raczej nadwaga, a nie normalna waga

Gość Qweryuix
Co ty gadasz...tak najlepiej zeby każda była wieszakiem...ja mam 165 i65kg! Co tez mam nadwagę?? Czuje sie swietnie i wyglądam swietnie

Gość hmmmmmm.........
oczywisice, ze to nadwaga, a ze ty sie z tym swietnie czujesz, to super, gratuluje.

Gość fjsgjdfghjklfnhkfnjhklg
no to nie jest nadwaga, bo bmi jest w normie.

Gość Qweryuix
No ale większość mam bedzie teraz komentować wyglądam super bo większość tluszcU jest w piersiach i tyłku :-) Więc wiem ze jest super:-p Nie mam zamiaru robić z siebie wieszaka....bo mimo ze juz nie karmie piersią mam super duże i wyjątkowo jedrne piersi...u nas to rodinne...więc nie gadaj mi to o nadwadze... Ty pewnie masz 150cm i wazysz 70kg i siedzisz przy kompie i gadasz o nadwadze hahahahahaha

Gość nauczcie sie żeeeeeeee
liczy sie odbicie w lustrze a nie kg

Gość hmmmmmm.........
no ja akurat mam 158 cmn wzrostu, waze 50 kg i wieszakiem nie jestem. tez mam kragly biust, tylek i biodra, dlatego nie moge sobie wyobrazic, jak kobieta z tym wzrostem moze wazyc 7 kg wiecej i byc szczupla

Gość ty wyżejjjjj
masz płytka wyobrażnie

Mam 155cm i 44kg, nie mam tyłka, piersi też mam małe, ale mój mąż je uwielbia ;) Przytyłam prawie 13kg, ale cóż... 8 m-cy po porodzie ważę i wyglądam jak przed ciążą. Wieszak? Taka moja natura...

Gość mama szkrabka
nie czuję sie szczupła chciałabym schudnąć do 54kg wtedy wyglądałam najlepiej. Przed ciążą zaniedbałam się trochę ale nie chciałam stosować diet, żeby organizm nie był wyczerpany no i bałam się efektu jo-jo. Mam za to budowę ciała typu klepsydra i nawet jak jestem ciut grubsza to wyglądam proporcjonalnie, zwłaszcza że mam sporo mięśni, które też ważą. Wierzę że osoba ważąca tyle co ja może wyglądać grubo przy tym wzroście mając sam tłuszcz. Nie podobają mi się takie wiotkie wychudzone ciała i nie chciałabym ważyć 48kg i przy moim wzroście 160cm w kapeluszu, wyglądać jak dzieciak z podstawówki. Wolę swój biust i okrągłą pupę zwłaszcza, że mam młodzieńczą urodę i poza drobnymi zmarszczkami mimicznymi moja twarz nie zmieniła się odkąd skończyłam podstawówkę.