Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsung_lady

do Kobiet w związkach

Polecane posty

Gość samsung_lady

czy wkurzyłoby was gdyby wasz partner dostał prezent bez okazji od koleżanki?

Gość stella...bella
zależy jaki przezent

Gość stella...bella
nie ma znaczenia jaki, ogólnie pytam

Gość stella...bella
bo jeśli to nic zobowiązującego to nie

Gość 100%woman
zalezy od jakiej kolezanki. zalezy tez czy by mu sie ten prezent podobal. jesli Ci powiedzial sam o tym prezencie, to absolutnie nie masz sie czego obawiac- chcial tylko wzbudzic zazdrosc:)

Gość samsung_lady
Natalia dlaczego?

dzisiaj niezobowiązujący prezent,jutro niezobowiązujący seks..i tak same uczycie ich "wolności" w związku.

Gość samsung_lady
mam na myśli upominek z wakacji przeznaczenia spożywczego

Gość 100%woman
a co ma byc wg Ciebie w zwiazku??!! niewola? myslisz, ze ograniczajac wolnosc partnera przytrzymasz go przy sobie ? hahahhahahaaa a to dobre! :)

Gość samsung_lady
od koleżanki atrakcyjnej fizycznie

Gość samsung_lady
dostał lokalny przysmak - jakieś słodycze i alkohol. to chyba nic złego ani sugerującego, ale z drugiej strony myślała o nim na tej wycieczce, jeśli kupiła to specjalnie dla niego

nie,ale na niektóre rzeczy same dajecie przyzwolenie...nie chodzi o niewole,lecz poczucie obowiazku i odpowiedzialności nie tylko za siebie,ale także za partnera.Ja byłabym zniesmaczona,widząc szczęście z głupiego prezentu od koleżanki,zaznaczam koleżanki nie kolegi.Każdy "prezent"zobowiązuje i wywołuje w człowkieku poczucie odwzajemnienia,mimo,że może w danym momencie nawet o tym nie myśłec.

Gość stella...bella
ja bym problemu nie robiła

samsung lady -właśnie! ale nie znam szczegółów,sama powinnaś wiedziec czy w ogole cieszy się z prezentu.To tak,jakbyś Ty otrzymała prezent od kolegi w postaci lokalnego przysmaku i perfum,bo kobiety lubia to chyba bardziej od alkoholu...tyle w temacie,ja po prostu nie przyjełabym niczego od kolegi,koleżanki,co innego od przyjaciół.

Gość samsung_lady
sugerujesz, że przyjął, bo ta laska mu się podoba?

Gość 100%woman
ale jakie przyzwolenie? czy autorka miala wplyw na to, ze jej facet dostanie prezent? nie! wiec jedyne, co powinna teraz zrobic to jakos dyplomatycznie wypytac o relacje z kolezanka a za tydzien sama powinna wrocic z pracy z bukietem kwiatow "od kolegi z pracy", bo w czyms mu tam pomogla i on sie odwdzieczyl. gwarantuje, ze mina facetowi zrzednie.

Gość samsung_lady
nie miałam wpływu na to że dostanie prezent. może ona nie pomyślała dając mu to, że będzie niezręczna sytuacja

a Ty sugerujesz,że sie cieszył? Tak jak napisałam,mógł byc mmile zaskoczony i nie zdawac sobie nawet z tego sprawy,,,ja troche znam ludzi i życie i z tymi prezentami bywa różnie.Wypytac o koleżankę? Nie sądzę,a kto będzie sobie robił pod górke:] Po prostu widziałas reakcje na,,,jeśli była miła dla niego,zrób mże tak,jak koleżanka pisze wyżej z kwiatkami.Nie pokazuj zadrości czy zniesmaczenia, chyba,że w śmieszny,zabawny sposób daj mu do zrozumienia,że szarą gąską nie jesteś.