Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobineczkaqq

ile razy w ciągu dnia śpią wasze roczne dzieci?

Polecane posty

Gość drobineczkaqq

moja z trudem zasypia, śpi 2 razy po godzinie rano ok 10 i po południu o 3

Gość ewelina7821
Moja mała ma 1,5 roku i spi raz dziennie ok 1h do 1,5h. ale jak miala rok to tez spala 2 razy tak po godzince.

Gość drobineczkaqq
a jak ją usypiasz?

Gość hbhbhjbhb
Mój ma prawie rok i od prawie miesiąca śpi raz dziennie od ok. 12 do ok. 13.30/14, zaczyna dzień o koło 7.20 a zasypia koło 20.30/21. Jak spał dwa razy dziennie to za chiny nie mogłam uregulować dnia bo codziennie inaczej padał, zlikwidowałam popołudniową drzemkę za co rodzina na mnie grzmi, że "dziecko samo sobie decyduje", ale ja wolę jak jest tak jak teraz, jak w zegarku.

Gość drobineczkaqq
pytam bo z moją to jakąs gehenne przezywam jak mam ją uspic.tez ma ,,stale" godziny ale jak przetrzyma moment spania tojest tragedia.tylko na rekach by chciala byc

Gość ewelina7821
No z zasypianiem jest problem heeh;) poprostu biore ja do łóżka i sie z nia klade, zamykam oczy(udaje ze spie) a jak zasnie( jakies 15min) po cichu wychodze

Mój synek śpi 2 razy w dniu, od godziny 11 do 12( zasypia po śniadanku, budzi przed obiadkiem ), po południu od 15 do 16. Śpi po godzinkę i mu to wystarcza, zwykle zasypia potem o 21, czasami pozwalam bajki oglądać do 22 :)

Gość mój synus
ma rok i miesiąc i ma jedna drzemke tak ok 1,5h zasypia punkt 11:20 :) w dzien najcześciej usypiamy na duzym łózku (w nocy spi tylko w łózeczku) ale za dnia jak zbliza sie pora drzemki kłade sie z nim i on sobie fika i po chwili zasypia a ja wychodze szykowac obiad itp, chyba ze jestesmy na dworze to zasypia w wózku

Gość drobineczkaqq
a tym wieku juz telewizor ogląda i to az do 23?? czy aby napewno chodzi tu o roczne dziekco?

Gość Qwwertyy
Witam Moj od niedawna ma tylko jedna drzemke Ma 15 miesięcy Jak miał rok to spał rano o 9 i pózniej o 13 Teraz tylko o 13-3/4 U mnie z usypianiem muszę przyznać ze jest super daje mu butelkę ciepłej wody puszczać muzyczke i klade go do łóżeczka usypia w ciagu 10 minut :-) zawsze tak chciałam i dazylam do tego pierwszy tydzień był straszny ale pózniej złapał i jest super :-)

Gość drobineczkaqq
dziekuje za wypowiedzi.musze popracować z tym moim rozrabakiem

Gość to ja mam śpiocha :D
Moje dziecko śpi w nocy 12 godzin, później ma jeszcze 2-3 drzemki w ciągu dnia. Drzemki trwają 1-2 godziny.