Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrzeszcz - Rubinkowo

Zbłaźniłem się na maxa ;/ ;/

Polecane posty

Jest mi strasznie głupio, bardzo głupio... Od zawsze podobała mi się pani wykładowca - młoda i ładna, która kokietowała mnie całkiem nieźle... I idąc do pubu z kumplem napisałem do niej smsa (namówił mnie do tego) czy nie umówi się ze mną na herbatę/kawę... a ona nic nie odpisała. tel mój zna bo już wcześniej pisałem do niej smsy ale typu "kiedy fakultety" czy życzenia na święta..Dodam, ze byłem lekko wstawiony... A październik tuż tuż... Nie wiem jak się zachować ;/ jak ją zobaczę... wstyd mi.

Gość Dziadyga do orzechów
Złamałeś podstawową zasadę PUA - nie piszę się tylko dzwoni.

Gość jaki kolor spódniczki?
zachowuj się jakby nigdy nic a jak zapyta to powiedz, ze przez pomyłkę za co przepraszasz

Jak skończyliśmy zajęcia to potem dała mi materiały na następne lata nauki, a ja wspomniałem "czy mogę się jej odwdzięczyć za pomoc" kicha... ;/ wie dobrze...

Gość bosa ale w ostrogach
Chłopaku, przezywasz to jak mrówka ciążę, bo jeżeli zapraszając na kawę nie uzywaleś wulgaryzmów, to nic złego się nie stało. Jeśli nie odpowiedziała na sms, to trudno. Jednak na pewno przez moment poczuła się fajnie, że jakiś koleś ją wyrywa, czyli ma wzięcie i to jest ok.

Gość Will_
Powiem Ci jedno. Jezeli jest wolna, to zapewne ma jakieś kompleksy bądź jest wypaczona. Obserwując doktorantki,doktorantów na mojej uczelni zauważyłem coś, co jest powtarzalne u każdego. To są ludzie przeważnie niezdarni życiowo lub towarzysko. Na zewnątrz stwarzają otokę, wizerunek ludzi twardych, zaradnych, ale to tylko fikcja. Spasuj zatem koleś. Swoją drogą miałem ochotę na jedną doktorantkę, dobrze mi się z nią rozmawiało, chyba nawet coś mogłoby z tego wyjść. Próbuj dalej jeżeli jest wolna. PS: mój kumpel był kochankiem 35 letniej Pani dr. Mówił,że seks zajebisty.

Gość ale frajer ::D:D:D:D:D:D:D
i jeszcze sobie wmówił że baba go kokietuje prawiczek nieudaczniki jak niC

Gość bosa ale w ostrogach
Może kup jej symboliczny kwiatek na pierwsze zajęcia, i powiedz, że to od tego ^^ gamonia ^^, który wysłał do niej sms. Jak się uśmiechnie, to bedzie znaczyło, że rozbawiłeś ją.

Gość Jasminaa Samira
Miałam podobnie, napisałam do mojego wykładowcy... Przyjaciółki mnie namówiły do tego ;( a od 2 tygodni spotykałam się z kolegą z roku, który szalał za mną a po tym smsie zostawiłam go bo oczyma wyobraźni widziałam siebie przy starszym facecie ;/ i to jest tragiczne bo mam z nim zajęcia również w nowym roku akademickim ;/

Gość Jasminaa Samira
Dodam, że widziałam go potem na korytarzu, uśmiechał się tak.. hm z taką wyższością, drwiąco... to nie był ten sam człowiek, który zagadywał mnie na korytarzu i uśmiechał się serdecznie... Rzygać mi się chce jak mam tam wrócić ;/

Gość trzeba było myśleć
głowa a nie dupą:O ale kobiety tak zwykle mają jak im się w kroku mokro robi na myśl o starszym facecie :classic_cool:

Gość Jasminaa Samira
Dobra, wpadłam w to bagno, stało się i się nie odstanie... Tylko jak się wyplątać z tego?? ;/ Zmienić uczelnię??

Odwalę z tym kwiatem ^^ obrócę to w żart haha :) Jasmina - u Ciebie gorzej... Moja to ma max poczucie humoru ;P