Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turkusowa_Malina

juz 20kg na plusie i masa celulitu :(

Polecane posty

Gość Turkusowa_Malina

Witajcie. Jestem w 39tygodniu ciazy wiec do rozwiazania tylko kwestia dni, jednak jestem przerazona tym co dzisiaj ujrzalam na wadze. Jetem 20kg na plusie waze 88 kilo a pragne zaznaczyc ze nie obzeralam sie jakos specjalnie nie mialam zachcianek mozna powiedziec ze jem normalnie, moze troszeczke wiecej ale napewno nie pochlaniam ogromnych ilosci jedzenia. Czy Wy tez tak mialyscie? do tego nie mialam nigdy wczesniej celulitu a teraz cale uda i posladki sa pokryte tym swinstwem. A zapomnialam dodac ze moja buzia wyglada jak ksiezyc w pelni a ramiona jakbym miala wyjsc na ulice i zabijac :( Czy ktos mial podobnie i udalo mu sie szybko zejsc do swojej wagi po porodzie?

Gość Turkusowa_Malina
a pragne dodac ze do 7 miesiaca w ogole cazy nie bylo widac i bylam tylko z 5 kilo na plusie i nagle w ciazu 2 miesiecy buuuum plus 15 wskoczylo ;(

Gość ja nie jestem w ciąży
i ważę jakieś 80 kg i też mam cellulit. I też specjalnie się nie obżeram. Przytyłam głównie przez rzucenie palenia (15 kg) i hormony, bo mam tarczycę:(. I co ja mam powiedzieć?

Gość Turkusowa_Malina
ecie pecie - naprawde mozliwe mialam spotkania z plozna co 2 tygodnie i co wchodzilam na wage to o okolo 4kg wiecej co 2 tygodnie zalamalam sie strasznie bo nagle na moje cialo weszlo 15 kg w tak niedlugim czasie ;( rozstepu jak narazie nie mam ani jednego i modle sie aby sie juz nie pojawily za to celulit to porazka jakas. spodziewasz sie corci czy synka? ;)

Gość Turkusowa_Malina
Tez Synus w drodze i nie moge sie doczekac kiedy to wszytko pusci i pojade na porodowke, to oja pierwsza ciaza w zyciu nawet nie wiem jak to sie moze zczac, za kazdym razem kiedy czuje jakis bol okresowy albo uklucie mysle o moze to juz? hehe :) termin mam n 18stego ale mam nadzieje ze moze chwile wczesniej sie cos wydazy ;)

Gość sfsdfsd
Oj dziewczyny, po porodzie to jest dopiero makabra. Tez tak mowialm jak wy, a potem stwierdzilam, ze juz lepiej bylo mi w ciazy. Co do wagi to ja tylam regularnie od poczatku, a po ciazy waga szybko wrocila do stanu z przed ciazy, ale ja przytylam 14kg.

Gość havena
Przytylam 18 kg, tylam regularnie od poczatku po 2, na koniec 3 kg na m-c. Cellulit zrobil mi sie po wewnetrznej stronie ud, ale jakiejs makabry nie ma na szczescie. Dodam, ze na poczatku ciazy rzucilam palenie, jadlam tyle, co przed ciaza. Zachcianki mialam-jedna-batonik Bajeczny, ale to dwa razy w tygodniu i jeden.

Gość Turkusowa_Malina
sfsdf - wierze ze zacznie sie makabra, ale mam tez makabre w ciazy jesli chodzi o kregoslup i rozchodzace sie kosci miednicy tydzien temu to bylo nawet tak ze z lozka maz zanosil mnie do toalety bo chodzic nie moglam na jedna noge straszny bol ... dlatego juz tak pragne rozwiazania. co do wygladu to zawsze dbalam o to by czuc sie ze soba dobrze, teraz patrzac w lustro chce mi sie plakac ...

Gość havena
doda, ze buzie tez mialam jak ksiezyc w pelni. Jak bylo fajnie po porodzie przejrzec sie w lusterku i stwierdzic, ze znow mam normalna twarz :D

Gość Turkusowa_Malina
a dlugo po pordzie musialas czekac na mniejsza twarz? :)

Dziewczyny czytam i sie boje... Ja jestem w 33 tyg przytylam narazie niecale 10 kg ale cellulit mam :((((

Gość palalaka
Ja do 6 m-ca też nie przytyłam prawie nic... a potem poszło lawinowo... 25kg! Po porodzie od razu zeszło 10kg, po 7 m-cach po porodzie... pomimo ostrej diety, ostrych ćwiczeń, pływania, biegania itp mam na plusie jeszcze 3 kg... mam zamiar schudnąć jeszcze więcej i zrobić plastykę brzucha bo wygląda jak kapciuch :P

Gość Turkusowa_Malina
Mam nadzieje ze rowniez i u mnie szybko sie tego pozbede;)