Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca ONA

szukam faceta...

Polecane posty

Gość szukająca ONA

temat może nie do końca oddaje to o co mi chodzi no ale...więc może zacznę od początku: nie mam pojęcia gdzie mam szukać, kluby, dyskoteki to nie moje klimaty. z resztą mieszkam w małej miejscowości - brakuje tu takich miejsc. wpadłam więc na pomysł żeby zarejestrować się na portalu randkowym,na sympatii, efekt marny...może znacie jakieś fajne portale społecznościowe gdzie warto zajrzeć?

Gość szukająca ONA
mówisz, że polecasz?

moja znajoma znalazła tam fajnego chłopaka z którym się spotyka, może warto.Choć ostrzegam, że i na "pseudo katolika" można tam natrafić:)ale spróbować chyba warto,bo nic nie tracisz:)

Gość what is love
a tam tylko katolicy sa?

Gość zenek12345677
Są fajne portale, ale żeby do nich dotrzeć a co dopiero przekroczyć należy wykazać się wiedzą z zakresu wyższej alchemii, magii motorycznej, hipnozy telepatycznej, telepatii rozproszonej oraz innych pomniejszych dziedzin wiedzy nadwyższej. Przydatna będzie również znajomość kilku stylów walki ( taekwondo, jujutsu, zapasy ( też w wersji amerykańskiej ), lekki karabin maszynowy, snajperka, nóż ( może być kuchenny, ale z długim żelazem ), sieć rybacka. Kierunek... Księżyc.

Gość Krzaczko
A czemu tak desperacko szukasz faceta?

Gość panmarek
odpowiedz na pytanie :po co szukasz - na gwałt?do pracy w polu,do picia kawy ? no a teraz najważniejsze KOGO SZUKASZ powinnaś chyba najpierw zacząć od zdefiniowania swoich potrzeb: szukam inteligentnego,kasiastego i przystojnego niekoniecznie księcia w wieku...z dziecmi lub bez itp TY NIE WIESZ KOGO SZUKASZ-więc nie znajdujesz. nie wiesz nawet PO CO odpowiedz na te pytania to znajdziesz (czasem trzeba dorosnąc by umieć odpowiedzieć sobie na te pytania)

Gość garinska
Ja również szukam chłopaka - możemy zacząć od pisania na czacie. Piszcie do mnie bezpośrednio na moim profilu - http://gochat.in/radomianka Będę tak od 18 do 22 - ale możecie pisać nawet jeśli mnie nie ma, wiadomości się zapisują. Załóżcie konto - to trwa chwilę. Szukam kogoś na poważnie...

Gość OnanananananaOnananana
Ja też, ja też! Nie myślałam, że jeszcze kiedyś będę szukać faceta, byłam już zaręczona, ale zaręczyny musiałam zerwać... I tak oto wróciłam do prowadzenia życia singielki, które nie do końca mi odpowiada. Ja wiem, kogo i po co szukam, ale znaleźć nie mogę :(.

Gość zapisani sobie fanatycy
Nie radzę szukać na zapisanisobie.pl. Moderatorzy tamtejsi to straszne czuby katolickie, fanatycy i pomyleńcy. Żartem napisałem do moderatora, że mają trochę zbyt dziwne podejście do wiary (sam jestem katolikiem, ale nie takim), więc modek oczywiście nie zatwierdził mi profilu. Pseudokatolicy bezczelni!

Gość irritating...
Wyjdź do ludzi chyba ,że nie masz czym zaskoczyć i przyciągnąć faceta wtedy przykra sprawa. A po za tym musisz być mega zdesperowana skoro SZUKASZ FACETA.