Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolasroczka

nagły krzyk niemowlaka! masakra...

Polecane posty

Gość kolasroczka

właśnie przeżyłam koszmar mąż karmił 4 miesięczną córkę w łóżeczku na poduszce, mała już przysypiała, ale oczy jeszcze otwierała. ja byłam w drugim pokoju. nagle maż nachylony nad córką zawołał mnie po imieniu- niezbyt głośno. a córka dosłownie jakby diabeł w nią wstąpił. tak się wystraszyła,wyrzuciła ręce, zaczęła wrzeszczeć, zanosić się tak że ledwo oddech łapała! chryste panie w życiu takiego czegoś nie przeżyłam. były kolki i inne lamenty ale tego nie da się opisać! dziecko darło się jakby diabeł w nie wstąpił albo ktoś je ze skóry obdzierał- uspokoiła się dopiero po kilku minutach. czy mogła się aż tak wystarszyć?

Mogła... Niemowlaczkom też śnią się koszmary... Napewno przysypiała i coś ją strasznie przeraziło.

Gość nanant
w zasadzie to mogła się tak wystraszyć...wchodziła w faze snu i się kruszynka wystraszyła, jakby zły sen miała.

Gość Niemowle jest wrażliwe
Dzieciątko mogło przysypiać i między czasie coś się przyśniło!Dość często są takie sytuacje u maleństw.Zawsze starałam się mówić ściszonym glosem gdy zobaczyłam śpiące dziecko.

Gość bida maleńka
Może jemu się to wydało nie głośne, a dziecko wystraszył jak cię zawołał. To maleństwo nie mogło wiedzieć że nie ma się czego bać. Żeby tylko lękliwa nie była przez to.

Gość kropka burczymucha
Bez przesady, od jednego wystraszenia się jeszcze nikt się lękliwy nie zrobił