Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plastikowa____biedronka

za miesiąc ślub a ja właśnie

Polecane posty

Zrozumiałam że podoba mi się mój instruktor jazdy. Ciągle o nim myślę, nie mogę przestać. Tylko on jako jedyny zawrócił mi tak w głowie, nie mogłam sie skupić na jeździe, ciągle na niego zerkałam. A jak wymawiał moje imię w zdrobnieniu to się rozpływałam. Kocham mojego narzeczonego, ale nie mogę przestać mysleć o innym. Wiem że to tylko zauroczenie, ale nie wiem co mam teraz robić. Kurczę, to takie nie w porządku wobec mojego faceta. Czuję się podle.!

no..i na pewno nie zdasz egzaminu na prawko a jak zdasz to pewnie bedziesz mylic kierunki i wpadac na złe pase...tak sie koncza jazdy z przystojniakami...ogarnij sie babo, nie dosc ze za to placisz-to nic z tego nie wyniesiesz, wprowadzisz zamieszanie na droge jak nie daj boze zdasz i jeszcze sobie zrujnujesz zycie. amorow sie zachcialo. instruktor takich wielbicielek ma na peczki bejbe.

Wiem że ma na pęczki, ale jakoś tak fajnie się o nim myśli. Jeśli chodzi o jazdę, to nie jestem aż tak głupiutka żeby na egzaminie myśleć o instruktorze. Spokojnie, nie przejadę Cię na pasach. Chociaż może...

Gość Twoja sprawa
Czy wszystkie baby są takie głupie?! Współczuję temu narzeczonemu ,bo takie coś wziąć sobie za żone to jakaś porazka! Wez się ogarnij,zerwij z narzeczonym,bo nie masz zadatków na dobra żonę ale na ruchawicę! Szkoda chlopaka dla ciebie.Tragedia nic więcej! Jesteś żałosna dupa!