Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hymmmmnnnaaaa

zastanawiam się kim jest romantyk, pravik, facet itd..?

Polecane posty

Gość hymmmmnnnaaaa

wiem, że to jest jedna osoba, ale kim on kurde jest? Siedzi cały dzien i całą noc chyba na kafe. Zakłada ze 100 tematow na godzinę, a o ile się nie mylę najwięcej można założyc 10 na godzinę. Zakłada totalnie bezsensowne tematy, chyba już wszyscy go ignorują. W ogole po co facet siedzi na babskim forum? Desperacja go do tego doprowadziła? czy jakis chory jest? Za każdym razem jak wejdę to on siedzi.. Nie ma kompletnie życia prywatnego, czy co? Btw. Za co on żyje? Nie pracuje, ba nie nie schodzi nawet z kompa. Ja naprawdę nie mogę tego ogarnąc, przecież on chyba kilka lat bez przerwy siedzi tu, ja tutaj wchodzę, jak nie ma żadnego ciekawego tematu to wychodzę, bo nie widzę sensu siedzenia tu, a on siedzi, siedzi i siedzi. Nikt nie czyta nawet jego tematow : o Wytłumaczcie mi to

Gość piflooo
biedny chlopak jebanych szmat dla ktorych liczy sie wyglad i kasa a nie wnetrze. masz juz odpowiedz i nie zakladaj sama bezsensownych tematow.

Gość hymmmmnnnaaaa
nie czaję tego co napisałes, ale spoko. Dlaczego bezsensowny temat? Naprawdę ja tego nie ogarniam jakmożna 24/7 siedziec na kafe. : o

Gość hymmmmnnnaaaa
fajnie, nie musisz pisac z kilku nickow. Wyluzuj romantyk, czy kim tam jestes :D

Gość mereno
chyba cie popierdolilo pustostanie

Gość hymmmmnnnaaaa
pravik przykro mi, nie chwytam się byle czego : p

Gość mereno
to bylo do hymna

Gość hymmmmnnnaaaa
mereno nie denerwuj się tak, bo ci jeszcze żyłka pęknie :D

Gość hymmmmnnnaaaa
pravik, skąd wiesz, że mogłbys mnie zadowolic? Bys się spuscił jakbys cycka na żywo zobaczył. :d

Gość hymmmmnnnaaaa
pravik, wezzz to raczej nie realne żebys z kompa zlazł :)

Gość pifloo
ale twoj ryj by go przestraszyl skoro cie jara opowiadanie mu na kafeteri o swoich cyckach, nisko upadlas

Gość hymmmmnnnaaaa
pifloo to o cyckach to była ironia :D hhhahahah

Gość pifloo
normalnej kobiecie nie chce sie rozmawiac na ten temat na kafe, cos z toba nie tak, pewnie masz hujowy ryj

Gość hymmmmnnnaaaa
masakra wy wszyscy kafeterianie jestescie ładnie przycofani :p chyba, że to jedna osoba pisze z rożnych nickow. Mwahaha

Gość hymmmmnnnaaaa
ale ja nie jestem normalną kobietą. Zresztą normalnosc to pojęcie względne (o ile wiesz co to znaczy) :) Mysl sobie o mojej twarzy co chcesz :) Pravik hahaha. Lepiej wyjdz z domu, a nie przymulaj. Na pewno ktoras z kafe poleci na ciebie widząc twoje tematy xd

Gość hymmmmnnnaaaa
pravik proszę cię... :)

Gość prawikle
Krązy tu miliard podszywów prawika, kazdy nieudacznik się pod niego podszywa zakłada tematy :D jako niby on

Gość hymmmmnnnaaaa
ta :p

Gość All bat rossa
To co jest irytujące w komunikacji z nim to jej brak. Zakłada temati tyle go widzieli. Jak odpowie to zwykle jednym zdaniem nie zawsze kulturalnym zresztą i to już jest święto i tak w kółko.To się więc po pewnym czasie staje po prostu nudne. No i jak się staje nudne ale mimo wszystko się to ciągnie tydzień w tydzień,miesiącami to się mimo woli człowiek zaczyna zastanawiać kto to jest i czy aby jest on w istocie normalny.Moim skromnym zdaniem to nie końca rzecz jasna.:classic_cool:

Gość wheidfhw
ja się nie zastanawiam kim są autorzy kretyńskich tematów na niszowym forum. musisz mieć autorko nudniejsze życie ode mnie ooooooooooooo jesteś ostra w takim razie

Gość wheidfhw
cóż za fail użyła złego przymiotnika bo już późno ale sama się poprawiam i uprzedzam hejterów chodziło mi o forum.... kiepskie

Gość reasumator
Pravik 91 jest znanym pacjentem psychiatryka. Nieszczesliwe wulgarne, ordynarne, zboczone indywiduum. Ignorujmy go. My go nie wyleczymy. Zostawmy to profesjonalistom.

Gość hymmmmnnnaaaa
wheidfhw, nie musisz co 5 min zmieniac nickow. Btw, wywynioskowałes jakie mam życie po jednym temacie jaki założyłam, bravo :D Reasumator też się nad tym zastanawiałam :)

Gość dhytg6 jnu
Pravik,wszelkie te odmiany czegoś tam czegoś 91 albo inne twory typu cnotka,ciotka klotka,sponsorowana itp to projekty jakichś najemnych pisarczyków tego form.Piszą między sobą dziwnym slangiem w którym posługują się się zdrobnionkami typu"fotełe","jebełę""mamełe" i wuj wie ile jeszcze tego "ełe".Coś jak grypsera Kiszą się w tym tym swoim sosiku uwielbienia sądząc że kogoś naprawdę obchodzi co robi jennifer albo inny master..Pal licho gdyby te głupie wpisiki były radosną twórczością przypadkowych gości kafe , niestety jest to z z góry administrowany,sztuczny twór żaden tam spontan.Na zimno wykalkulowane i przemyślane:czy dziś piszemy o wyższosci bułek nad motylkami ,o tym jak dobrze być kurwą czy może damy fotkę nic o tym niewiedzącej osoby i ponabijamy się do woli. W ogóle by mnie to nie obeszło gdyby te wszytkie romantyki,praviki,mamełe i dupełe pod tą przykrywką nie pisały o innych kobietach per"kurwy","zjeby genetyczne" itd.Jaką zdzirą mentalną trzeba być by robić coś takiego.