Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucyfer nikaki

Co za spokój na CAFE AZ W USZACH DZWONI

Polecane posty

otoczka Very i Perwersji są: Bó,Juken,Doctor Drejfus,Iron Majdan.Wszyscy są podobni do siebie z niewyobrażalna głupotą i zjadliwościa.

Jak z wyżej facetami zadrzesz zaraz bedziesz mieć na karku verę (przede wszystkim) i Perwersję :D

Gość alrelka
na początku się trochę bronił ale w końcu mi uległ z krzycząc z rozkoszy :)

Gość hahahahhhha
Wszystkie trolle, podszywacze i prowokatorzy są na pielgrzymkach.

Nigdy już tożsamość ducha nie bedzie na cafe kofana proxxxy.Zablokowano totalnie ten nick.Nie bedę klony jego robił bo nie będzie mną nikt manipulował.Modka niech wystawi cycusia(pod warunkiem,ze ma czym oddychać :D) to moze si.e zdecyduje umówić z nią:P:D

Gość desznikowski
robisz se sam frekwencje pierdzielu ? to do ciebie podobne :D nikt nie spada na twój poziom więc musisz sobie sam towarzystwa dotrzymywac , żenua :o

Gość desznikowski
Gdzie polzałeś duszku??

00:35 [zgłoś do usunięcia] dsfgsdvbn vera lynn Forumowiczka, nolife. Znana z głupich tekstów, wpieprzania się w tematy, gardzenia innymi żeby podnieść swoją samoocene. Jednak nie to chce wam opowiedzieć. Mam z nią pewne doświadczenia w realu. Założyłem jakiś czas temu głupi temat tu na kafe (został usunięty) że umówie się na sex z fajną laską. Szukałem łatwej zdobyczy. Nawineła się vera. Pisała głupoty pół żartem pół serio. Ale odezwała się na podane przeze mnie gg. Napisalem na kafe miasto z którego jestem. Ona z sąsiedniego miasta, niedaleko. Troche erotycznej korespondencji a za kilka dni już byliśmy konkretnie umówieni bo ona szukała wrażeń, wysłana przeze mnie fota jej się spodobała. Dobra konkrety. Przejdźmy do spotkania. Kawiarnia w centrum. Przyszła kobiecina troche zaniedbana (z widoczną nadwagą). Niby mowila że ma 25 lat ale spokojnie dałbym jej trzydzieści kilka. Mysle sobie przyszła to chociaz sobie porucham w myśl nie wazne że potwór ważne że otwór. Przenieśliśmy się do mnie na drina. Ona się rozgadała strasznie. Mówiła mało inteligentnie, chaotycznie. Rozkleiła się bo temat wkroczył na jej problemy z psychiką (podobno schizofrenia dwubiegunowa). Miałem dość. Ale ona zaczęła się rozbierać. Doszło do stosunku. W łóżku wiało nuda. No i potem śmierdziało. Muszę stwierdzić że ogolnie z higieną na bakier była. Seks tragedia. Szybko skończyłem tą farse, nawet nie doszedłem. A ona leży dalej jak kłoda i gada o ślubie!!! Bylem w totalnym szoku. Z trudem pozbylem się jej z mieszkania. Dziś leczę się z grzybicy. Ostrzegam przed internetowymi znajomościami. Szczegolnie z takimi dziwolągami