Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ja odpowiem

w jakiej sieci tel na karte z internetem UK

Polecane posty

Gość no to ja odpowiem

jade na 2mce do anglii, mozecie mi podpowiedziec z jakiej sieci kupic karte??najchetniej zebym mogla z neta korzystac

Gość no to ja odpowiem
to poleccie chociaz jakas w miare tania siec, smsy tansze (w UK czy do PL) pleassseee

Gość to mu się trafia
do sms do wystarczy ci polska karta. Też wyślesz.

Gość kup karte o2
karta o2 w pay as you go, taryfa text & web, jesli doladujesz za min. 10f miesiecznie to masz 300 smsow do wszystkich sieci (ale tylko w UK) plus 500mb bezplatnego neta do wykorzystania, a 10f masz na dzwonienie itp

Gość dodatkowo w tym o2
jak wykupisz jednorazowo International Bolt on za 4.99 to masz rozmowy do PL za 7 albo 10 p, smsy za 10 p. Ja ten Bolt on wykupilam 7 lat temu,ale jak czsami dzwonie albo pisze do Polski to jest b.tanio.

Gość dodatkowo w tym o2
Owszem, sa rozne numery do dzwonienia za granice, specjalne karty telefoniczne,ale zawsze latwiej po prostu zadzwonic z wlasnej komorki

Gość no to ja odpowiem
aaaa fajnie nawet ciekawa ta taryfa z o2 :)

Gość dodatkowo w tym o2
tzn. doladowujesz 10 funtow,ale od razu zaznaczasz ze w taryfie text&web, w kazdej taryfie mozesz wykupic ten bolt on - chyba ze cos sie zmienilo, wiec pobieraja Ci 4.99 jak go wykupisz i wciaz zostaje ci 5.01 na rozmowy. Zwykle jak doladowujesz 10 f to automatycznie oddaja Ci 10% czyli na koncie masz 11 f. Wiem ze o2 wprowadzilo tez international sim,ale to lepiej sprawdzic dokladnie na ich stronie oraz maja taki extra dodatek ze za 10 f miesiecznie mozesz wykupic na 3 wybrane nry do Pl 3000 minut na stacjonarne i 100 minut na komorki.