Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natax

Mam 22 lata i nigdy nie byłam w poważnym związku..

Polecane posty

Gość natax

spotykałam się z kilkoma facetami. Pierwszy, jak się okazało miał jeszcze druga dziweczynę w tym samym czasie, drugi cały czas się ze mnie wyśmiewał pzred kumplami ( o czym powiedział mi jeden z nich), dla trzeciego byłam 'sponsorką' ( płaciłam za siebie i niego), czwart miał narzeczoną o czym dowiedziałam się przypadkiem. Myśle teraz co jest ze mną nie tak. Pochyodze z dobrego domu, jetsem zamożna, skończyłam dobre studia, nie jestem jakimś pasztetem jak inne laski. Nie mam też wielkich wymagań względem facetów. Chce po prostu kogos porządnego, miłego. Nie mus być bogaty ani super przystojny. Chcę tylko żeby ktoś mnie kochał. Boję się , ze jestem juz za stara żeby kogoś poznać. W czym tkwi problem?

Gość weqwweewe
22 lata i za stara,a co ma powiedzieć osoba,która ma 40 lat? Masz jeszcze wiele czasu aby trafić na swojego "księcia".

Gość natax
ale wszystkie moje koleżanki kogos mają, zaręczają się, wychodzą za mąż. tylko ja ciągle tak źle trafiam

Gość natax
nie muszę bo z wyglądem jest wszystko w porządku :P

Gość sucha_szosa_27
masz 22 lata i skonczylas dobre studia? haha:D

Gość dziś ten kto jest dobrze
wychowany i porządny nie zależnie czy kobieta czy mężczyzna ma raczej nikłe szanse na poważny związek.

Gość sucha_szosa_27
to jeszcze nie skonczylas:o licencjat to jakas nowoczesnych studiach, na medycynie nadal nic ni jest dzielone. dlaczego? bo studia trwaja min 5lat

Gość natax
na magistra też idę. zresztą nie tylko medycyna to dibre studia. i tak będę pracowała w firmie ojca . do tego każde studia są dobre ;)

Gość natax
ekonomię. może to nie jest super kierunek .

Gość sucha_szosa_27
znaczy te studia dobre sa tylko w Twoim mniemaniu:P ale mniejsza o to, obawiam sie jedynie, ze ten sposob postrzegania odnosi sie rowniez do innych aspektow Twojego zycia... i stad te problemy

ale uczelnie mi podaj... ekon na UAM/sgh/UW, czy ekonomia na wyzszej specjalistycznej szkole przygowotania zawodowego w wachocku... ;)

Gość natax
czyli jestem zarozumiała?

Gość sucha_szosa_27
ekonomia jest prawie wszedzie, dlatego w jej przypadku najwazniejsze jest na jakiej uczelni ja skonczylam, wtedy moze byc nawet dobra

Gość natax
UE Poznań

Gość sucha_szosa_27
moze tak byc

Gość natax
szczerze to nigdy nie pomyślałam ,że taka moge być. ale to i tak nie ma nic wspólnego z facetami, z którymi się spotykałam.

Gość natax
nie mogę :p jeszcze ktoś z moich znajomych by je tutaj zobaczł..

Gość Szukam-dziewczyny
A skąd jesteś natax?

Gość natax
W tym problem, ze nie moge znalesc kogoś porządnego. Kogoś kto szanowałby mnie i kochał. Chciałabym jakąś poważna relację, w przyszłości normalną rodzinę.

Gość natax
większość osób poznaję na imprezach, jedengo z moich eks poznałam przez koleżankę.

Gość Szukam-dziewczyny
Haha na imprezach:) I Ty tam chcesz kogoś dobrego znaleźć?:) Równie dobrze możesz szukać w AA, w burdelu albo na Woodstocku. Powodzenia

Gość natax
zresztą gdzie mam szukać. na studiach nie poznałam nikogo, osoby, z ktorymi teraz trzymam to znajomi jeszcze z gimnazjum albo LO, albo ci, których poznałam na praktyce studenckiej.