Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natax

Mam 22 lata i nigdy nie byłam w poważnym związku..

Polecane posty

jestes na ekonomi. ja interesowalem sie rynkami finasowymi. czesto chodzilem na konferencje. ta spotykalem naprawte niezle kobietki, ambitne, studiujace... potem rozwalilem sie na moto, przewiecli mnie na lindleya w wawie no i... dziewczyny z akademi medycznej mialy tam praktyki... mniam... ;) ja na starcie kocham pielegniarki... ;) nie szukam stalego zwiazku, mowie o tym dziewczynom od razu, ale ja mam swoj specjalny typ kobiet i ich nie spotykam na imprezach. z reszta od dawna na nie nie chodze... ;)

Gość natax
ja chyba nie mam swojego typu. teraz tam myslę, ze sama nie wiem czego chce. chyba skupiam się tylko na wyglądzie facetów, a nie na ich charakterze.

Gość natax
też robię błędy :)

Gość 22 lata czuje koniec swiata
skończyłaś dobre studia? chyba na razie masz lic.? musi byc coś z Tobą nie tak, skoro wybierasz takich dziwnych typów. ja mam odwagę mierzyć wysoko, chociaż nie uważam się za ładniejszą od innych. ;) jestem bardzo wesoła i uśmiechem skracam dystans między ludźmi :D nie mam problemu z zagadywaniem obcych ludzi, ani nawet z podrywem. :P miałam już 7 facetów i z tego co wiem, żaden nigdy mnie nie zdradził, każdy mnie szanował, mieliśmy bardzo udane relacje, dużo poczucia humoru, niebanalnych rozrywek etc. nie wiem jakiego trzeba mieć pecha, żeby trafiać na takich facetów jak Ty, albo jakim typem kobiety trzeba być, żeby dać się tak nie szanować..

Gość natax
to ciesz się, ze ci się tak wszystko udaje. nie wszyscy mają tak dobrze

Gość hvjbkjbi
natax nie muszę bo z wyglądem jest wszystko w porządku może tylko we własnym mniemaniu :P 2 goście, którzy mieli już swoje laski i nie chcieli ich dla ciebie zostawić, gość, co sie z ciebie brzechtał i inny, który cię ciągnął na kasę o czymś świadczą :P

Gość natax
pewnie o tym , ze jestem naiwniarą