Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaNieWiemCoSięDzieje

drętwienie brzucha w 22 tc

Polecane posty

od kilku dni czuję jakby drętwiała mi górna część brzucha, nie wiem czy to dziecko może się tak rozpycha. Ten brzuch czasem jak mi tak drętwieje jest miękki ale czuję że od środka się coś dzieje, są momenty kiedy jest twardy ale niekoniecznie czuję wtedy to drętwienie. Czy to mogą być skurcze?? Boli mnie ten brzuch, męczę się , przez chwilę nawet pomyślałam że to może coś z żołądkiem bo przy tym drętwieniu czuję bardzo duży głód mimo że nic nie mogę przełknąć. Czy któraś z was tak miała?? nie latam po lekarzach z każdą pierdołą, nie mam gdzie pójść dziś na wizytę, jedynie szpital ale może to jest norma w ciąży??

Gość to moze byc cos powaznego
Lepiej to sprawdz. Ja w 22 tc musialam urodzic. 2 tygodnie przed tym wydarzeniem mialam jakies dziwne uczucie w brzuchy, takie jakby ruchy byly nizej, jakies delikatniejsze. W 21 tc stwardnial mi bardzo, zaczal mnie bolec brzuch, jakby kolki, potem pojawila sie krew, szpital I po tygodniu tragedia. nie lekcewaz tego, idz do lekarza powiedz co sie dzieje, moze to nie jest jakas pierdola. ja gdybym wczesniej zareagowala dzis mialabym dziecko.

masz rację, pójdę dziś na izbę przyjęć i niech mi chociaż ktg zrobią. Tylko wiesz jak to jest w Polsce? zaraz opier*** po co pani panikuje i robi zamieszanie jak nic się nie dzieje

lepiej zeby cie 3 razy opierdololi niz zebys zignorowala to co sie dzieje. w marcu w lodzi urodzila sie dziewczynka z 22 tc - 55g 23 cm. miala zarosniete poieki i bylo widac kosci pod skora. w tym tygdniu wyszla do domu :)

Wiem oo tym doskonale, bo sama jak pojechalam do szpitala musialam przejsc przz izbe przyjec, a przyjemne to niestety nie bylo. Baba okropna, nawet mi powiedziala, ze jak cos mi nie pasuje to moge sobie stad isc, nie wazne bylo dla niej to, ze byc moze moje dziecko umiera, albo juz zmarlo. Nie patrz na to, miej wlasne zdanie, jak cos beda burczec to zapytaj : czy chce pani byc odpowiedzialna za stan mojego dziecka? moze dojdzie do jej mozgu, ze takich spraw sie nie olewa.

poszłabym na prywatną wizytę ale nie mam pieniędzy, byłam na takiej wizycie niedawno i wtedy nic się nie dzialo. Na samą myśl o tej izbie przyjęć robi mi się słabo.

Little nie gadaj, ze ratowali to dziecko? U mnie od razu powiedzieli, ze jest za mala by ja ratowac! Ze bylaby roslinka do konca zycia... Nigdy sobie tego nie wybacze, ze nie walczylam o jej zycie, ze tak poprostu im uwierzylam. A teraz coraz czesciej slysze, ze tyle wczesniakow z tego tygodnia zyje I ma sie dobrze :-( a ta dziewczynka zdrowa teraz jest?

to moze byc cos powaznego - tu jest artykul http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,12271696,Cud_medycyny__Kamila_wazyla_550_gramow__Jedzie_do.html domyslam sie, co czujesz, ale wydaje mi sie ze z ta dzieczynka to byl fart. tez mam wczesniaka co prawda z 31 tc i bardzo duzo czasu spedzam w szpitalu w lodzi w matce polce, ktory wczesniakow ma na peczki. oni z zalozenia nie ratuja ciazy przed 24 tc, jesli tak to raczej jako forma badan naukowych. niedawno byla u nas dziwczynka tez z 22 tc, zyla miesiac.

samaniewiemcosiedzieje - nie stac cie na prywatna wizyte, a na ew. leczenie potem dziecka bedzie cie stac?

little.d stać mnie na prywtane wizyty, na leczenie dziecka itp. Ale akurat mam teraz takie 2 tygodnie gdzie mnie nie stać. Czasem tak w życiu się złoży.