Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takmegpjgjgj

Moj mąż twierdzi ze seks to obowiazek kobiety-męzatki

Polecane posty

Gość bababrybab
baby trochę szacunku do siebie,a przede wszystkim nie dac się uziemic finansowo.i być niezależną.amen.

Gość bababrybab
ważne jest to co ja chce lub nie,a on niestety musi sie dostosować.a jak nie to wypad z baru.

Gość gość
Kurde, wasi faceci to jacys sadysci, oczywiście ze sex to obowiązek ale wtedy kiedy oboje się na to zgadzają i kiesy jest uczucie, ale chodzi mi o taki przyjemny obowiązek a nie taj jak piszecie na chama

Gość gość
nie chodzi tylko o ciało, ale o psychikę, ktoś np. rano się zmusza do seksu oralnego w obawie przed humorami męża? o rety... :(

Gość gość
No to już coś wiemy, Twoja samoocena jest dramatycznie niska, co wpędza Cię w depresję. Posłuchaj tego : http://www.youtube.com/watch?v=zPf-jDUQ-OM i daj sobie szansę na nowo, jesteś wielką wartością, tylko nie potrafisz na razie tego zobaczyć, ale da radę to odbudować pracą nad sobą.

Gość gość
wyżej to wpis do innego tematu, ale w tym też się chyba przyda ;)

Gość gość
dla mnie kobiety to ś****wo, jeszcze nie spotkałem takiej, która nie zrobiłaby tego czego bym kazał ;)

Gość bababrybab
no widzisz gościu powyżęj-mógłbys mi podeszwy jęzorem czyścić.u mnie nie było faceta,ktory nie spełnilby moich zyczen.jak nie to wypad.i co ?na brak zainteresowania nie narzekam.i robia matołki co im każę .wystarczy im kawałek doopy pokazać a potem fige.i chodza jak na smyczy.zabawne.

Gość gość
Kobieta też jest człowiekiem!!! Ludzie mamy XXI wiek! Niektóre wypowiedzi panów są naprawdę wstrętne! Nie da to pójdzie do prostytutki??? Proszę bardzo!!! Nam też należy się szacunek. Pochwa jest nie tylko do bzykania!!! Przez pochwę matka Was panowie wydała na świat!!! A żony nie chcą bo może fujary nie myjecie!!! :-D Kobieta szanowana, doceniana będzie miała większą ochotę na bliskość!!!