Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenkaaa1234

On ma okropne zęby!

Polecane posty

Gość Olenkaaa1234

Poznałam ostatnio faceta, który ogólnie jest zadbany (fajnie się ubiera, ładnie pachnie, ma przystrzyżone włosy), ale jego zęby to tragedia! Są ciemne, a jedynki na wpół czarne niemal (chyba martwe zęby) i jedna z nich jest lekko krzywa i uszczerbiona na dole. Strasznie mnie to zniechęca, choć ogólnie facet wydaje się być dobrym człowiekiem, poukładanym. Co o tym myślicie? Uważacie, że to głupie czy uzasadnione?

w tych czasach to nie problem, istnieja przeciez dentysci

Gość aniluapka
I głupie i uzadsadnione:D Brzydkie zęby nie zawsze oznaczają,że się je zaniedbało - wiem bo saman ie mam rewelacyjnych a dbam o nie aż przesadnie. Po prostu kwestia d ziedziczna. Myslę,że jeśli poza uzębieniem jest zadbany, zaradny i ma ciekawą osobowość to powinnaś dać mu szansę. Kiedyś jak będzie miał kasę albo gdy zabiegi dentystyczne będą dostępne dla większej ilosci osób nie tylko tych z grubym portfelem to sobie zrobi te zęby.

Gość zęby to nie problem
jak ma braki to wstawi, jak krzywe to aparat stały i ładnie wyprostuje można jeszcze nieco wybielić i spoko

Gość zęby to nie problem
charakteru i zasad faceta nie zmienisz i jeśli tu Ci nie pasuje to powinnaś się martwić a nie jakieś tam zęby.

To prawda, fatalne zęby (lub o zgrozo ich brak !! :o) potrafią zohydzić nawet najfajniejszego faceta. Nie rozumiem, jak można mieć brzydkie zęby w dobie tak zaawansowanej stomatologii, protetyki i ortodoncji.

Gość joannaanana
moze nie stac go na dentyste????może muisi juz mieć implanty,a to jest koszt

Gość mam do niego wstret
ona ma proteze gorna i dolna rzygac mi sie chce a jak sie smieje to boje sie,ze mu ktoras wyleci uhhhhhhhhhhhhhh juz rzygam zero pocalunku! przestalk mi imponowac czymkolwiek

Gość szczęśliwą mężatką byłam
Ej, bez przesady... Wizyta u dentysty konieczna, pewnie da się coś poprawić coś niecoś :D charakteru człowieka nie poprawisz tak szybko, fajnie, że ma takie pozytywne cechy.

Gość Olenkaaa1234
Myślę, że aby zrobić coś z tymi zębami to trzeba wydac sporo kasy, bo albo licówki trzeba zakładać albo implanty i to raczej na wszystkie, bo jak zrobi sobie tylko jedynki to nie będą pasowały do reszty. Mam obawy, że skoro on ma takie brzydkie zęby to pewnie "jedzie mu z paszczy":/ Nawet nie chce mi się myślec o całowaniu z nim...

Gość ragnffidda
to wzstko kasa-kazdy chcialby miec zemby jak gwiazda filmowa -ale to mnostwo kosztuje-ja chetnie wstawilabym se implanty-bariera -cena 1 implan t-5-6 tys. parat ortodontyczny 1 łuk-2 tys a sa takie po kilkanascie tysiow, leczenie kanolowe -500 -600 zł,a pensje wiekszoscci ludzi s agowniane-niestety ładne zemby sa dla elity- anie dla szarakow-bo korekta uzebienia sporo kosztuje-nie skreslaj go z powodu zebow-niektorzy ludzie maja brzydkie zemby z natury- wstydz a sie ich potwornie-ale coz moze nigdy w zyciu nie zarabia chocby na 1 implant