Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cofnac czas

Gdyby cofnac czas

Polecane posty

Gość cofnac czas

Gdybyscie mogli cofnac czas zrobili byscie to? Majac swiadomosc, ze owo cofniecie moglo by wam oszczedzic jakichs klopotow, ale jednoczesnie, ze tego co jest obecnie by nie bylo?

Gość WUWU!!!!!!!!!!!!
moze bylo by mi lepiej wtedy ale nie poznalabym tego kogos :)

Gość mała naiwna
zkoda, że nto jest niemozliwe. uniknęłoby się tylu błędów

Gość Gdybym mógł cofnąć czas
to cofnął bym się do chwili w której moja mama postanowiła z ojcem wychowywać mnie na porządnego faceta może dziś miałbym wtedy jakąś dziewczynę.

Gość joannaanana
gdybym mogła to zrobiłabym wszysto żeby nie zamienić słowa z tym DUPKIEM!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agavaaaaaa
tak ..jest sporo rzeczy które chciałabym inaczej rozegrać.. ale z drugiej strony wiem że np. gdybym "wymazała" mojego Exa z mojego zyciorysu, to byłabym uboższa o pewne doświadczenie , które de facto mnie wzmocniło.. mimo okropnego bólu serducha, którego nikomu nie życzę, mimo depresji, zapijania wspomnień i palenia wieeeelu fajek :O ..mimo wszystko wiem że podniosłąm się z tego sama i dało mi to siłę na przyszłość. ...ale jest własnie ta druga strona..że gdyby się dało wrócić do przeszłości.. to chyba tamtego sQrwysyna ominęłabym szerokim łukiem , żeby nigdy nie miał okazji się do mnie nawet odezwać :O

Gość ythdfkyjhvbgfbfvbiki
Nie odpisałabym draniowi :|.

Gość joannaanana
dzięki dupkowi z którym byłam,wiem że każdy facet to ścierwo,jedno maluteńkie ,drugie wielkie. Cofnełabym to spotkanie go na swojej drodze i to że ja go w dupe nie kopnęlam,TYLKO ON MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KROKnaPRZÓD
Nie odebrałabym telefonu i nie dała sie wciągnąć znowu w jego kłamstwa

Gość irracjonalnie zakochany
Zrobiłbym sobie wazektomię zaraz po spłodzeniu pierwszego dziecka :P

Gość felamela
zabezpieczylabym sie przed ciążą.Nie ,że nie chcę dziecka wogole,ale nie z osobą która nic do mnie nie ma i tylko jest ze mną ze wzg na ciąże.Zazdrośc o każde jego spojrzenie w inną stroną,o brak telefonu i za telefon,o...i o... zabija mnie i jego.

Gość szczęśliwą mężatką byłam
ale mogłam być jeszcze lepszą żoną, mogłam słuchać kiedy usiłował mnie nauczać radzić sobie w każdej sytuacji. Już mnie nie nauczy, szkoda, że nie byłam zbyt pilną uczennicą, ale i tak byłby ze mnie dumny.

Gość SleepLady
Tak . Nie poszłabym z nim na Sylwestra w 2009 r. bo wtedy się wszystko zaczęło....dzisiaj nie musiałabym tego żałować i żałować ,że go poznałam

Gość nigdy ...........
nie urodziłabym się

Gość nie dała byn sie
tak oszukać

Gość jak w piosence 1_8_L
..poszłabym w drugą stronę.

Gość dfghjks
Jest to niewykonalne, więc szkoda czasu na zastanawianie się: "co by było gdyby,......"

Gość jfsojfs
Jest parę takich rzeczy. Ale jakoś przychodzi mi do nauki może mniejsze opierdalanie się na studiach jak zwykle. Co zaoszczędziłoby mi stresów. I oczywiście calkowicie inaczej rozegrałabym znajomość z facetem, który siedzi w mojej głowie. Jesłi by się tylko dało, bo chyba nie potrafię tak wszystkiego rozplanować i starać się być zimną i obojętną.