Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnotdfdd

Macie z natury proste wlosy?

Polecane posty

Gość cnotdfdd

Bo ja mam i to takie proste jak drtuciki,nigdy ich nie prostowalam sa do tego zadbane bo i ich nie przesuszalam prostownicą...dziewczyny zawsze mi mówia że mam ładne włosy do tego to taki jasny fajny blond :)

a moje się niesfornie zawijają ani to proste ani kręcone byle jakie, nad czym potwornie ubolewam

Gość zderrr
Ja mam podatne na skręt, nie mocno ale jednak kręcą się...chciałabym mieć proste jak drut, to zawsze było moje marzenie...takie długie,proste lśniące włoski...

Gość tubulina
mam naturalnie proste włosy jak druty i nie znoszę ich, chciałbym, żeby były choć trochę kręcone

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
mam proste ,ale i tak zaczelam prostować bo wtedy sa ładniejsze tzn takie wygladzone i w ogole...

ja też miałam z natury proste włosy, do czasu.. za namową rodziny poszłam wycieniować włosy [oczywiście fryzjerka spieprzyła, miało być inaczej] i przez to zaczęły mi się kręcić, falować..:(

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
ja mam dlugie za łopatki troche i wycieniowane . najkrotsze mam przy twarzy pare pasemek obcietych do brody ,a z tylu sie ukladaja w taki ,, szpic jakby" czyli nie sa sciete na prosto