Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xioxt

Nie mialem nigdy sexu, mam 33lata

Polecane posty

Gość xioxt

Nie mialem nigdy sexu, mam 33lata i niewidze dalej takiej możliwosci. Poniża mnie pożądanie kobiety, niepotrafie okazac że ją pragne, miec jeszce do tego usmiechnietą twarz. Nie moge sie nawet zaspokoic masturbacją, bo jesli mam cos osiagnac zaraz sie denerwuje i z tego powodu dochodzi do niewielkiego wytrysku przez co nawet niemoge doznać ulgi.

Gość xioxt
zawsze tez sperma obtryskuje sobie oczy potem mnie szczypia i sie mi powieki zalepiaja i nic nie widze

Gość xioxt
niestety niezarejestrowalem nika, dlatego ktos moze uzywac ten sam, ale temat jest mój.

Gość xioxt
ktos sie podszył pod moj nik, teraz juz nikt nieodpisze?

co Ci napisać?weź przy pięknej kobiecie zawsze się czuje pożądanie,pamiętaj by być oddanym jednej oczywiście jeśli interesuje Cię ulga podczas seksu bądź Ty czuły delikatny jeśli weźmie penisa do gęby stary finał pewny,na pewno coś Cię ekscytuję,pociąga,pomarańczowe;) majtki no?

Gość xioxt
dużo dostawalem propozycji w stylu 'chetnie bym ci pomogla' ale na słowach sie konczyło. nierozumiem czemu czasem czuje podniecenie, o ktorym przeciesz moge przestac myslec, ale nie moge bo nic nie ma wzamian satysfakcjonujacego dla mnie w zyciu, a jak jest to zepsuje to zawsze jakas parszywosc czychająca wszedzie w życiu, co mnie spycha do tej nedznej masturbacji, po co ma niszczyc moje zycie taki element jak podniecenie, gdy czesto moge patrzec na kobiete nagą z palcami w ustach czy innych miejscach ktora jest dla mnie zupełnie obojetnym widokiem i po co komu nagie cycki to wszystko bez sensu