Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterfly_oliwia

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość butterfly_oliwia

Chciałabym wiedzieć czy jest ryzyko zajścia w ciążę.Razem z moim chłopakiem chcieliśmy uprawiać seks, penis wszedł tylko na chwilę do pochwy( trwało to kilkanaście sekund do 0,5min) i tylko trochę(nie cały),bo był problem z erekcją.Był w prezerwatywie i nie było wytrysku.Potem jeszcze próbowaliśmy ale nie udało się go włożyć a też w trakcie wszystkich prób prezerwatywa się trochę zsunęła(do połowy) co było spowodowane brakiem wzwodu i po obciągnięciu jej na pewno raz palcami były dotknięte wargi sromowe większe,ale palec nie znalazł się w pochwie.Mój cykl trwa przeważnie 28 dni a to był koniec 9 dnia. Kiedy występuje kropelkowanie? Bo wiem, że w tym płynie również są plemniki.

Gość yyeaaahhh
ile ty masz lat dziecino ????? po co zabierasz sie do sexu skoro nie wiesz ze jak nie ma wytrysku to nie ma ciazy ??? idiotka

MAM DOŚĆ TYCH WASZYCH TEMATÓW GŁUPIE MAŁOLATY!!!!! SKORO SIĘ PUSZCZASZ TO WIESZ CHYBA SKĄD SIĘ DZIECI BIORĄ???????? DUPĘ BYŁO KOMU WYPIĄĆ A TERAZ JEST PROBLEM???? ZAPYTAJ SIĘ RODZICÓW TO CIĘ POSTAWIĄ DO PIONU

Gość yyeaaahhh
wakacje sa to i dzieci szaleją wez dziecko zrob cos pozyteczniejszego niz dziecioróbstwo

Gość yyeaaahhh
nie mialabym nic przeicwko gdybys miala jakakolwiek wiedze na ten temat !!!

Gość yyeaaahhh
zapamietaj jedno : KAŻDY SEKS "GROZI" CIĄŻA" baw sie dalej z taką wiedzą jaka masz to za 9 mcy bedziesz bawila dzidziusia

Gość a ja powiem normalnie
nie ma szans zebys byla w ciazy,to tyle na temat ;)