Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tacocwiczy

ktróe buty będą się lepiej sprawdzać w fitness klubie?

Polecane posty

Gość tacocwiczy
up

Gość tacocwiczy
hej, pomozcie prosze

Gość allanissa
te drugie

Na silownie nie kupuje sie butow przez net, tylko idzie do porzadnego sklepu sportowego, mowi jaki sport sie uprawia, to Ci dobiora. Chcesz sobie krzywde zrobic?

Gość tacocwiczy
do tej pory cwiczyłam w zwykłych adidasach, takich do chodzenia na codzien i sobie krzywdy nie zrobiłam.

Gość allanissa
bez przesady, ja sobie kupiłam Nike i normalnie popylam w nich na siłownie

Gość allanissa
przez neta na silowni*

Gość tacocwiczy
ja też mam zwykłe nike ale ćwiczę areobox, tbc, abt, zumbe itp i widze,ze dziewczyny maja własnie obuwie z amortyzacja. mowia, ze sa wygodniejsze

Twoj osobisty wybor, ja wole odpowiednio wyprofilowane buty, ryzyko kontuzji mniejsze, i lepiej mi sie cwiczy.

Tez zalezy co konkretnie robisz, ale do wselkich cwiczen typu aerobic, zumba, gdzie nogi sa podstawa a cwiczenia raczej na tempie, wolalabym porzadne buty

Gość tacocwiczy
dzieki za opinie a z doswiadczenia - spojrz na te moje 3 wybrane pary - moze cos poradzisz?

Gość tacocwiczy
a to nie sa porzadne buty? niektore laski sa w zwyklych tenisowkach

W tenisowkach to bym na joge poszla. Mowie, ze osobisty wybor, ja nie mam ochoty przez glupote zalapac kontuzji. Mam Nike Lunarglide 3 costam costam, dobrane to mojego chodu, biegu, sklepienia stopy i cwiczen, ktore wykonuje. Bez porownania z poprzednimi Pumami, dziwilam sie ze mnie stopy bola po treningu, bo przeciez takie wygodne adidaski?

Tacocwiczy przez net nie kupuje butow sportowych, pogadaj z kolezankami, co cwicza z Toba, albo niech Ci dobiora w sklepie, zapisz marke, model i kup na necie taniej

Gość tacocwiczy
na joge sie chodzi boso spislam dwa modele od nich - na necie ok 300 zł to dla mnie za drogo a z tych3 modeli co polecasz>

Moze i boso, niecze, wiec sie nie znam Jak mam Ci polecic, jak nawet nie wiem jak Twoje stopy wygladaja? Poza tym, tak jak z joga, nie chodze na aerobic czy zumbe, wiec nie chce Cie w blad wprowadzic, moje buty sa profilowane na inny typ cwiczen

Gość Eeerrr...
Zadnych z tych butow nie polecilabym na silownie, bo to nie sa buty do cwiczen! Zwroc uwage, ze wykonane sa z tworzywa skorobodobnego, bez zadnych powierzchni do "oddychania", ktore sportowe buty np. do biegania maja.

Gość ja na zumbe
kupiłam buty Nike musique, czy coś takiego, za 150 zł w sklepie w jakiejś galerii są super miękkie, teraz jak już nie cwicze, to chodzę w nich po dworze

Gość ja na zumbe
ale sporo dziewczyn było w normalnych balerinkach albo czeszkach z drugiej strony na dyskoteki chodzi się w bardziej niewygodnych butach, dłużej się tańczy i nogi nie bola

Gość tacocwiczy
jest napisane, ze sa na fitness ok... a te rbok traintone w sklepie sa za ponad 300, wiec chyba nie sa az tak calkiem do niczego

Zalezy jak czesto idziesz tanczyc, ja raz na ruski rok ;-) ale na silownie co drugi dzien i raczej intensywnie, a nogi to podstawa, wiec bardzo dbam

Gość tacocwiczy
4x w tygodniu ale wlasnie zajeica grupowe typu tbc ;) silownia stricte to nie;)

I dlatego nie chce Ci zle doradzac, ja trening silowy, basen i spinning. Ale o zumbie ostatnio myslalam, wyglada na fajne

Gość tacocwiczy
polecam zumbe, nie jest jakos strasznie meczaca a daje efekty

No wlasnie wyglada mi to na taki trening, ktory angazuje kilka grup miesni na raz, musze wpasc na moja silke i popatrzec jak to wyglada, jaki instruktor, i moze sie zdecyduje. A Tobie powodzenia z wyborem butow!

Gość tacocwiczy
dzieki!!

Gość przesadka
"z drugiej strony na dyskoteki chodzi się w bardziej niewygodnych butach, dłużej się tańczy i nogi nie bola" masz rację :D też się zastanawiałam na czym to polega. może to dlatego, że na dyskotece koncentrujesz się na innych rzeczach, a jak ćwiczysz albo biegasz to myślisz o tym, jak się ruszasz i co cię boli. dla mnie buty muszą mieć przede wszystkim dobrą podeszwę, znaczek to rzecz drugorzędna. od jakiegoś czasu ćwiczę w butach sportowych hi-tec. mają oprócz trekkingów właśnie taką linię sportową i w tych butach też są porządne podeszwy. dobrze się w nich ćwiczy, bo amortyzują jak należy.