Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna rozdarta

czy chlopakowi moze byc tak glupio ze

Polecane posty

Gość taka jedna rozdarta

przestaje sie odzywac?? z jego winy to sie stalo tutaj nie ma watpliwosci..ale dlaczego sie nie odzywa do mnie???:o

Gość na to pytanie może odpowiedzie
ć tylko on :) Więc ty się odezwij i zapytaj o co chodzi.. bo powodów może być milion :)

a Ty nie możesz się odezwać i ułatwić mu tego skoro wiesz, że może być mu głupio????

Gość marabka
A ja myślę że on nie ma ochoty już z Tobą sie kontaktowac i nie pisz do niego ponieważ tylko może go to irytować...

Gość taka jedna rozdarta
dlaczego nie ma ochoty sie ze mna kontaktowac przeciez nic nie zrobilam??

Gość marabka
Czasami jest tak ze mamy siebie dosyc, nie musi byc konkretnego powodu.Pamietaj to faceci sa zdobywcami, nie lubia gdy kobiety sie narzucaja, wypoisuja. Gdyby chcial to by zrobił wszystko by naprawic to co zepsul...Miej godnosc, nie narzucaj sie, bo wyjdziesz na paranoiczke itp.

Gość taka jedna rozdarta
Nie rozumiem go... :( mówi że mu zależy,nie daje mu odczuć że przesadzam z prośbami o spotkanie czy choćby popisanie... nie chce powiedziec wprost tylko odsuwając się doprowadzić do rozpadu? :( marabka ja sie staram juz nie pisac choć skręca mnie dziękuje za rady

Gość marabka
Niestety tak moze byc ze nie ma odwagi powiedziec tylko jak tchórz wybiera milczenie, znam to doskonale, zenujace zachowanie....eh niedawno to przezylam bez slowa odszedl, ot tak przestal sie odzywac, dalam mu czas nie pisalam , potem zaczelam pisac on cos tam napisal, pozniej on cos zaczal pisac pierwszy ale juz bylismy za daleko od siebie , z jego winy...teraz znowu probuje czegos ale wiem ze juz nigdy nie dam mu szansy bo jest tchorzem i potraktował mnie okropnie, tego nigdy nie wybacze, zrozumie ten kto przezył takie upokorzenie:(