Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesi96

Podbija do mnie starszy facet- co robić??

Polecane posty

Gość kesi96

No więc mam 16 lat a on 29. Poznałam go na portalu randkowym on się do mnie odezwał jako pierwszy. Od trzech miesięcy piszemy na gg i on mi pisze że mu się podobam że jestem wyjątkowa i takie tam ale nie wiem czego tak naprawdę on ode mnie oczekuje? Jak mu napisałam że jest za stary to napisał że może na mnie poczekać że mu się nie śpieszy. On teraz mieszka za granicą i niedługo wraca do polski i chce się ze mną spotkać. Ja lubię z nim pisać ale nie chce nic więcej od niego. Ja myślę że mu nie chodzi o seks bo o tym nie było słowa podczas naszych rozmów. Nie wiem co mam robić? Spotkać się z nim czy dać sobie spokój? Czego on ode mnie oczekuje? Proszę o pomoc i z góry dziękuję za wszystkie rady.

Gość santi999
osoba wyżej ma racje.

Gość kesi96
Nie każdy facet musi chcieć od razu seksu. Ja wiem że on jest inny i nie myśli tylko o tym.

Gość czego może chciec
seksu. Nie mówi o tym i nie pisze by Cię nie spłoszyć.

Gość czego może chciec
hahahahahahahahahahahahahahahaha Dziecko, słuchaj starszych ok? Jak lepiej trafić do łózka dziewczyny jak nie przez rozmowę z nią i słuchanie o jej problemach

Gość marcelina :::::
Przeciez jesteś jeszcze dzieckiem ,a on to stary facet.

Gość kesi96
Wy myślicie że jak facet jest starszy to tylko SEKS się dla niego liczy?

Gość zacznijmy od tego
że to by nie był SEKS a wyruchanie 16-latki...

Gość marcelina :::::
Jak by jakiś 26 latek ,,podbijał''do mojej szesnastoletniej córki ,to bym uchlastała mu jaja.

kesi96 Dziewczyno to że on nie pisze wprost o seksie to nie znaczy że o tym nie myśli,to po pierwsze.Po drugie niby myśli o Tobie poważnie ,ja sobie nie wyobrażam by on przedstawił Ciebie swoim znajomym ,rodzinie bo dla niego i jego rówieśników jesteś dzieckiem .Mam swoje lata i taka dziewczyna może zainteresować tyko ze względu na sex ,sorry takie jest moje zdanie.

Gość kesi96
Ale ja nie mogę przestać o nim myśleć? I nie mogę tak łatwo o nim zapomnieć.

Gość czego może chciec
i o to mu chodziło. Czyli ma już Ciebie. Może nawet na 1 spotkaniu do seksu nie dojdzie ale na następnym na pewno. I pewnie powie Ci, że się zakochał.

kesi96 Oj dziewczyno zmanipulował Cię i przestałaś logicznie myśleć .Uważam że chce Cię wykorzystać ,wiem że to przykre dla Ciebie ale myślę że mam rację.Pewnie miłe jest dla Ciebie zainteresowanie starszego mężczyzny,ale zacznij myśleć.

Gość kesi jaki nick
z dzieci z dworca zoo go wzięłaś? Prowo i to kiepskie

Gość kesi96
Może pomoże ktoś kto był w takiej sytuacji?

jak byłam liceum spotkałąm się kiedyś z kilka lat starszym, ale na zywo go zagadałam i stracil cały animusz, no i odprowadizl meni grzecznie an atobus i wiecje sie nei odezwał :D

Gość zerwij kontakt!!
to jest stary cwaniak, zakrecil ci w glowie olej go, bo ten gosc to porazka

Gość czego może chciec
żaden normalny facet w tym wieku nie myśli o związku z nastolatką. Ja znam takiego faceta. Spotykał się z jedną 16-tką 2 lata i chodziło o seks, potem była kolejna 17-latka potem następna. Lubił młode ciała. To wszystko

Gość kesi96
A może się mylicie? Może on naprawdę jest inny? Nie można wszystkich tak samo oceniać.

fiku mikuuu Blu piszesz z własnego doświadczenia? tez uwodzisz naiwne dziewczęcia? Już Ci kiedyś fiku pisałem to nie moja liga,pomyślcie dziewczyny co taki facet może robić z 16 latką ? Rodzinie nie przedstawi ,znajomym też bo to dziecko ,więc po co taka dziewczyna? Słucham ...

Gość czego może chciec
i robił to samo co ten Twój. Rozmawiał, słuchał, zero tematu seksu, póki ona się nie zakochała. Wówczas on mówił, że ona jest wyjątkowa i się zakochał. Ładujesz się w tarapaty i będziesz płakała

Gość blu mnie możesz uwieść
żeby fiku ci nie zarzucała, że tylko naiwne bierzesz :D

Dziewczyno 14 lat różnicy w tej sytuacji to kosmos ! gdybyś miała 20 kilka lat to wyglądałoby to trochę lepiej nie wierzysz mi to powiedz o tym amancie swoim rodzicom ,chyba wiesz co powiedzą.Skończyłem.

blu, moim zdaniem po to, żeby móc nią manipulowac, kazdy kit wcisnac, a ize szczescia bedzie skakac nic nei wymagac, bo z wymaganiami do rodziców pójdzie