Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaqqqwer

Tępy ból brzucha w 2 trymestrze?

Polecane posty

Gość kakaqqqwer

normalne? ból złapał mnie w nocy gdy się przebudziłam , był ciągły. ból nad pępkiem az do konca biustu czyli wyzej. ktoras miala tak?

Gość kakaqqqwer
up up

Gość aniluapka
Tepy bol wymaga konsultacji medycznej. Może to byc odklejające się łożysko. Napewno jest tępy? Nie taki hm ciągnący?

Gość aniluapka
czasem więzadła tak dziwnie bolą. Zdarza sie,że rosnący brzych naciska na woreczek żólciowy i to też boli w dośc specyficzny sposób. Moim zdaniem powinnaś pojsc do lekarza i zapytać. Lepiej być przewrazliwionym niz potem zalować

Gość kakaqqqwer
ale gdyby lozysko sie odklejalo to by plamienia byly . ten bol nie byl ciagnacy , trwal nieustannie nie wiem moze 30min-1h

Gość kakaqqqwer
no i martwie sie poniewaz jakis czas temu mialam plamienia , pozniej nieszczesliwie upadlam , dostalam krwotoku okazalo sie ze mam krwiaka i odkleja mi sie lozysko . Lezalam tydzien w szpitalu na podtrzymaniu ciazy , po wyjsciu jeszcze bralam luteine. na ostatnim usg (01.08 - 17tc) pani ginekolog powiedziala ze juz nie bedzie patrzyla co tam z tym lozyskiem. I dlatego martwi mnie ten nagly bol brzucha mimo iz na szczescie bez plamień , i nie wiem czy to macica sie rozciaga czy co to takiego .

Gość aniluapka
Konsultuj z lekarzem. Mi ciocia położna tłumaczyła,że tępy ból ktory trwa dłużej niż 10 minut nie wróży nic dobrego i zazwyczaj ma zwiazek z łożyskiem. A jak widzisz u Ciebie ból był dłuższy! Nie zastanawiaj się tylko dzwoń do lekarza jak masz mozliwosć. Tym bardziej,że miałaś już problemy z łożyskiem!

Gość kakaqqqwer
wypowie sie ktos na ten temat ???? :(

Gość kakaqqqwer
no tak ale to nie byl bol podbrzusza tylko pomiedzy biustem a pepkiem tu gdzie zebra sa , skonsultuje to z lekarzem