Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróblica Krysia

Jak poznać, że...(+moja historia...)

Polecane posty

Gość Wróblica Krysia

...facet chce tylko seksu a nie związku?? Ostatnio się przejechałam na jednym facecie z neta:P (nie dosłownie:D:D) Spotykaliśmy się miesiąc, nie dokarmiał mnie słodkimi słówkami że się we mnie zakochał itp. itd., spotykaliśmy się często, całowaliśmy się no i tak po miesiącu chciał zaciągnąć mnie do łóżka, powiedziałam stanowcze nie .Dla mnie to za wcześnie (z byłym, moim pierwszym chłopakiem poszłam po 3 mies. ale rozpadło się z innych względów) A na drugi dzień dostałam zrywającego smsa że "jesteśmy niedopasowani do siebie emocjonalnie" (to chyba głupia wymówka bo wszystko było w porządku). Niby były jakieś rozmowy że jesteśmy w związku... Jak poznać że facet chce tylko seksu? Słyszałam historie że pary poszły od razu do łóżka i są razem do dziś. Czy to możliwe? Jak długo unikać seksu, kiedyś myślałam, że miesiąc- trzy jest wystarczającym czasem ale po tym incydencie nie wiem co myśleć.

Gość mmLena07
przecież to kwestia indywidualne, zależy od konkretnego faceta, tutaj nie ma jednego 'przepisu', więc pytanie bez sensu. Obserwuj jego zachowanie, rozmawiaj szczerze i wyciągaj wnioski.

Gość na 110000000000000000%
chciał cie przeleciec. TYLKO TO CHCIAŁ. ja mojego przetrzymałam blisko 2 lata,ale warto było. czekał jak wierny pies,bo przez ten czas poznawał mnie coraz lepiej i zależało mu na mnie. do dziś mnie szanuje i nosi na rękach;)