Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nija8969

Nie wiem co sie dzieje.. czy to kryzys ?

Polecane posty

Gość nija8969

Jesteśmy ze sobą 19,5 miesięcy . Od paru tygodniu on zachowuje się w stosunku do mnie olewająco . Jak się pokłócimy to mnie poniża, nie chce się już praktycznie ze mną kochać , jak dzwonie do niego to po chwili rozmowy mówi oburzonym tonem , że mu przeszkadzam . Dziś chciał żebym do niego zadzwoniła o 13 ,jak zadzwoniłam to chwile pogadaliśmy ,potem cisza ..chciałam z nim pogadać a on mówi ze ile jeszcze ma trzymać ten telefon i o czym ma rozmawiać niby ?! .. Zaczął kłamać, obiecuje potem tego nie spełnia .. mówi dzień wcześniej ze się jutro spotkamy a na drugi dzień mówi że jednak nie. Ostatnio rozmawialismy o obsesjii i stwierdził ze moja miłosć do niego jest obsesją ?! ;/ Pomóżcie co ja mam z tym zrobić ? Wiem na pewno , że on mnie nie zdradza .

A moze poprostu pokazuje swoje JA! Moj ex sie zmienil straszenie jak tylko w ciaze zaszlam......

Gość nija8969
Całkiem możliwe, ale nie wiem co zrobic zeby bylo dobrze , chciałabym żeby sie poczuł tak jak ja ,moze wtedy by zrozumiał jak mnie to rani . Co do ciązy to ja bym chciała ale on narazie nie .

Gość nija8969
siódemka44 kocham go ...mam nadzieje że bedzie dobrze.. chciałabym to naprawic ale nie wiem jak