Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgośia samosia milosia

Przespalam sie z przyjacielem-strasznie tego żaluje....:(

Polecane posty

Gość malgośia samosia milosia

Przespalam sie z przyjacielem-strasznie tego zaluje...to super facet-kumplowalismy sie kilka lat.Tak wie, pewnie teraz powiecie, ze nie ma przyjazni miedzy facetem a dziewczyna ale z nami tak naprawde bylo:)Opowiadalismy sobie prawie wszystko, zwierzalismy sie sobie,spedzalismy razem czas,byl nawet taki okres ze wspolnie wynajmowalismy mieszkanie i bylo extra:) On mial dziewczyne, ja chlopaka.Wczoraj przypadkiem spotkalismy sie na miescie-zaprosilam go do siebie-kupilimy po kilka piw, tak poprostu dla umilenia czasu i stalo sie....Strasznie zaluje bo juz nie bedzie tak jak dawniej....:(

Gość mcdkjfoidu
Jak to???????tak sie zawsze konczy przyjazn damsko-meska

Gość jdjf
współczuje twojemu chłopakowi i jego dziewczynie,zdrajcy

to powtarzajcie to regularnie az spowsze3dnieje i to zdumienie blokujace przyjazn minie. na nago chodzcie w swojej obecnosci napatrzy sie chlopina to i mu chuc przejdzie i tylko przyjazn sie ostanie

Gość ten nowy desper
ale teraz nie macie partnerow?

Gość zosia samosia milosia
żle mnie zrozumialaś, obecnie obydwoje jestesmy samotni o tym byciu w parach pisalam w czasie przeszlym, sorki za brak precyzji w wypowiedzi..:)

NIE TERAZ OBYDWOJE JESTESMY SAMOTNI!NIGDY NIKOGO NIE ZDRADZILAM I NIE ZROBILABYM TEGO...:)

Gość KASIKAKASIKAKASIKA
aha to jak jestescie samotni to zmienia postac rzeczy:) moze ta przyjazn przerodzi sie teraz w cos wiecej?:)

Nie żałuj - było miło i sympatycznie i dalej możecie być przyjaciółmi. Przecież nie musicie dalej uprawiać seksu - chyba , że chcecie być dalej razem jako para. To nawet dobrze mieć za kochanka największego przyjaciela. Ty kup pivo leć do niegio i powiedz mu o swoich wątpliwościach - przecież to co najmniej kumpel!!

Gość ten nowy desper
no własnie :)

Gość ja to wiem222222222
zwiazek buduje sie glownie na przyjazni i wzajemnym porzadaniu, a tu widze i jedno i drugie jest wiec zamiast panikowac zrob co nalezy zwlaszcza ze i ty i on nie macie swojej polóweczki:)

A no to zmienia postać rzeczy :) W takim razie nic się nie stało, skoro się przyjaźniliście to dalej się będziecie przyjaźnić tylko teraz częściej będzie z sobą sypiać i tyle a kto wie może przerodzi się to w coś więcej.

kurcze, tylko ja nie chce z nim byc....wczoraj to chyba tak po alkoholu-sama nie wiem...:) generalnie to dla mnie bardziej brat niz chlopak...:P:) wiesz jak to brzmi ale tak jest....

Gość jdjf
brzmi nieciekawie bo z kumplami się kumpluje a nie wskakuje do łóżka

wiem, wiem....to byl blad...jakas taka chwila slabosci o ile moge to tak nazwac...:P Jeszcze sie do niego nie odezwalam ani on do mnie-nie mam odwagi....Kurcze tak bym chciala zeby bylo jak wczesniej.Mozecie ze ze mnie smiac, ale ja sie czuje tak, jak bym stracila kogos bardzo waznego, a to co sie stalo nie pozwoli mi juz go odzyskac-to tak jak ludzie w parach sie zdradzaja-takie dziwne uczucie pustki....cos co ucieklo miedzy palcami przez glupote..:(

Gość starsza i madrzejsza,,,,
zrob tak jak ci radza wyzej-zwlaszcza panmarek madrze napisal..:)kupuj piwo i begnij do niego -drzwi przed nosem napewno ci nie zamknie:)

Gość opppppppp
nic nie straciłas-przeciwnie-najlepsze przed toba:)

Gość No co Ty?
A jak masz na imię?

Gość ZOSIASAMOSIA MILUSIA
A CZEMU PYTASZ O MOJE IME?:)

Gość No co Ty?
He he,a nie możesz odpowiedzieć?:)

Gość No co Ty?
Wczoraj miałem podobną sytuację,przypadek?

Wiesz powiem ci tak że z takiej przyjaźni jaka was łączyła może być dobry związek!! W końcu w życiu i w udamym związku chodzi o to by się dobrze rozumieć cieszyć się najmniejszą drobnostką wspierać w ciężkich chwilach i mieć do siebie zaufanie. Najczęściej po alkocholu tracimy zdrowy rozsądek i robimy głupstwa których potem żałujemy.

jarek, pewnie masz racje.... tylko,ze ja nigdy na niego nie patrzylam jak na potencjalnego faceta-to byl moj orzyjaciel na dobre i na zle....teraz chyba wszystko zniszczone.... nie mam odwagi sie do niego odezwac...:(

Gość blrlelele
zadzwon po prostu do niego:)

Gość nie potrzebnie646464646
nie potrzebnie sie tym martwisz-moze dobrze sei stalo, to super miec przyjaciela w drugiej polówce

Gość Supremus Dux
To był Twój przyjaciel na dobre i na złe. Nie patrzyłaś na niego jak na potencjalnego Twojego faceta. Czyli Twój facet, nie może być Twoim przyjacielem na dobre i na złe. Nie możesz z nim robić tego wszystkiego co napisałaś tam wyżej.

Ja też to przerabiałam tyle że u nas nie było seksu a pieszczoty po pijaku nago. Było mi tak potwornie głupio że myślałam że spale się ze wstydu a później .. Zakochałam się w nim. I tak tkwie w tej patowej sytuacji już ponad rok. Jeśli chodzi o sam wstyd to jedyną drogą jest obrócić całą sytuację w żart, albo ją taktownie przemilczeć. Jemu też jest pewnie głupio, nie martw się już.

Chyba że zechcesz pociągnąć to dalej i dać Wam szansę, wtedy postępowanie jest zupełnie inne. Ja dałabym wszystko żeby cofnąć czas i żeby tego nigdy pomiędzy nami nie było. Za dużo mnie to teraz kosztuje. Nie przypuszczałabym że mogę go pokochać, też widziałam w nim brata i to przez wiele lat.