Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka z zapałkamiii

dziewczyny!!! pomocy!!! co na 5 rocznice związku???

Polecane posty

dla chłopaka mam kupić ??? planuje też zrobić sałatkę z kurczakiem, macie jakiś przepyszny przepis ??? :D :D :D

też będę mieć 5 rocznicę :P także może jakieś pomysły podkradnę.Może pyszna kolacja, a potem wiadomo :P (kup sobie bieliznę nową)

hehe, dobra, pomyślę nad tą bielizną :D ale co ja mam mu kupić ????????????????????????????????????? a ta sałatka to najlepiej z kurczakiem gotowanym, znacie jakieś wypróbowane przepisy ? tak żeby był zachwycony, bo to on przeważnie gotuje :P hyhy

kurde nie doczytałam co napisałaś:PCo do przepisu, bo o to było pytanie. To zajebista jest sałatka "kebab"Piersi z kurczaka kroisz na małe kawałeczki, przyprawiasz jak chcesz (ja daję KAMIS złocista do kurczaka) smażysz. Wrzucasz do miski na to wrzucasz cebulę drobno pokrojoną czerwoną, ogórki konserwowe pokrojone drobno, warstwa keczupu, kukurydza z puszki, warstwa majonezu i sałata lodowa na sam wierzch. Ja to podaję z tymi wyskakiwanymi tostami :) palce lizać! to ma być sałatka warstwowa także nie mieszaj wszystkiego :) na talerzu się zmiesza. Aż mi ślinka cieknie

ewentualnie coś innego, byleby było sycące, bo wiadomo "chłop lubi dobrze zjeść" :D

Gość Pussy come home
zafunduj mu 5 panienek do łóżka :D🖐️

może jak masz czas to sobie tą sałatkę zrób wcześniej, żeby zobaczyć jak smakuje. Ale jest przepyszna. Ja ze swoim zawsze zjadamy całą michę wielką w 1 dzień :) A syta jest

Gość kfamske;
zalatke z kurczaka...ja od razu bym pomyslam...zmarnowane 5 lat

A kupujecie sobie w ogóle jakieś prezenty? My sobie nie kupujemy nic wielkiego na rocznicę. Ale jak szukasz prezentu to nie wiem jaki on jest, ale ja bym pomyślała o książce, płycie na pierwszym miejscu. A jak nic z takich rzeczy to może koszulę jakąś niebanalną (jeśli oczywiście nosi, ale zawsze jest jakaś okazja gdzie trzeba wskoczyć w koszulę) no i nie mam jakiś pomysłów, bo nie wiem jakiego masz faceta.

właśnie sprawdzałam w jaki dzień wypada 4 styczeń :D nasza rocznica i w sam piąteczek :)

w czerwcu mieliśmy 5 rocznicę ślubu i maż mi kupił obrączkę wysadzaną czarnymi wiedział jaka mi się podoba ;) a po za tym to na urodziny kupujemy a i zawsze dostaje na dzień kobiet perfumy rocznic nie obchodzimy na 5 rocznice prezent był zaskoczeniem dla mnie bo nie planowaliśmy niczego szczególnego

my zawsze coś sobie kupujemy na rocznicę :D co roku!!! nasza wypada we wtorek :P więc mało czasu... koszula odpada, nosi, ale ciężko mu dobrać - jest zbyt dużych gabarytów, więc może być mu za mała jak kupię bez przymierzania :P jakieś inne pomysły ???????????????????????????????

halooooooooooooooooooooooooo jest tu ktoś jeszcze ?????????????????????????

nie nie nie :P wolałabym coś bardziej praktycznego ;) może coś do mieszkania, kuchni? coś ciekawego?

to prezent dla niego z okazji 5 rocznicy a ty chcesz element do kuchni :O a erotyczna bielizna nie możę być praktyczna :)

ale on nie lubi takich rzeczy (na sobie) i wątpię, że to włoży :P

mój maż też nie lubi kupiłam mu kiedyś i bywa że zakłada nie zawsze ale ale .... to tego dobre wino i może być całkiem miły wieczór to ma być dla niego prezent nie dla domu no dziewczyno !

no dobra, a coś innego DLA NIEGO, prócz bielizny? :P

gre zapalniczkę zippo nie wiem co lubi z jakiej dziedziny chcesz prezent i co lubi to twój facet i po 5 latach nie wiesz co chciałby dostać ?

no wycieczki dookoła świata mu nie kupię ;) a ogólnie facet ma wszystko

w gry nie gra, i nie pali ;)

wiesz trudno doradzić bo się nie zna poszukaj na stronkach w necie z prezentami lub w sklepach z gadżetami

ok, dzięki za rady, ale naprawdę on nie z takich co by się ucieszył z poduszki z foto lub czerwonych stringów :P

Gość gmdka
a jakie ma zainteresowania?