Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Alpenrose*

Tęsknota za starymi bywalcami dawnej kafe

Polecane posty

hallo halo halo widze ze Kindybalek usiluje pisac jak Jarek Ja debilu nic nie muszę usiłować. jestem tu dłużej niż jarek i wiele nicków z Kafe jest moich :O🖐️ Jestem najstarszą elitą Kafe, więc pokłoń się z pokorą arogancka pomarańczo 😴🖐️

Gość trtrtretrgrt
Akurat większych nudziar od Fioletowego Widelca i Cholerki na kafeterii nie było od czasów jej powstania 😴

Gość federeisosa
teraz za to można stworzyć coś nowego, nowe pokolenie kafe :) mamy nox, paltza ... mamy co wspominać (indora :p)

kapitan-nie możesz pamietać,bo my satrzy wyjadacze z kolejnymi"imionami".Jeszcze w kołysce płakusiałeś:D

Gość pozdro600 xaxaxa bug in the
attic, chuyossa vulgaris, chu­jnia, pomaranczowy skurwysyn, trawnik...to byly fajne czasy

Gość fdgdfgd
ALE Z CZEGO WY SIE TU CIESZYCIE CZYM SIE PODNIECACIE??/ KTO DLUZEJ ZYCIE PRZEGRYWA?? ZALOSNE TO JEST UWAAC SIE ZA ELITE HAHAHA JAKIEGOS DENNEGO PORTALU WCHODZE TU CZASEM ALE MASAKRA JAK TU MOZNA PRZESIEDZIEC TYLE LAT I CZUC SIE POPULARNYM KIM WY KURWA JESTESCIE W ZYCIU SWOIM? NIKIM!

Pobanowali, Kabvel USB odszedł na dobre, Ladacznica ostatnio była w Belgii. Inni się znudzili Kafe i zaglądają sporadycznie pod pomarańczowymi nickami. Pare osób zmieniło nick. wiele razy ostrzegałem modkę, że jak nie przestanie siędo nas przypierdalać, banować i kasowac tematów, to wszyscy starzy odejdą. Nieposłuchała, to po 2 tygodniach miała efekty. My mieliśmy swoje czaty i tam się spotykaliśmy.

Kapitan-ja wtedy bywałam, potem od długiego czasu już nie, jak odeszli "znajomi" . Od niedawna zagladam i stwierdzam, że b.wulgarnie się zrobiło.

Gość hahahahahauuahaha
ALE Z CZEGO WY SIE TU CIESZYCIE CZYM SIE PODNIECACIE??/ KTO DLUZEJ ZYCIE PRZEGRYWA?? ZALOSNE TO JEST UWAAC SIE ZA ELITE HAHAHA JAKIEGOS DENNEGO PORTALU WCHODZE TU CZASEM ALE MASAKRA JAK TU MOZNA PRZESIEDZIEC TYLE LAT I CZUC SIE POPULARNYM dokładnie żal

Gość Cze Alpen
Poka tzytze :)

A skąd wiesz,że tu wszyscy tyle lat siedzieli??Mnie od lat nie było.Wtedy super się gadało z niektórymi ludźmi!:P

hahahahahauuahaha ALE Z CZEGO WY SIE TU CIESZYCIE CZYM SIE PODNIECACIE??/ KTO DLUZEJ ZYCIE PRZEGRYWA?? ZALOSNE TO JEST UWAAC SIE ZA ELITE HAHAHA JAKIEGOS DENNEGO PORTALU WCHODZE TU CZASEM ALE MASAKRA JAK TU MOZNA PRZESIEDZIEC TYLE LAT I CZUC SIE POPULARNYM dokładnie żal Niektórzy, w przeciwieństwie do ciebie wygrywają życie w realu, a tu zaglądają czasami dla rozrywki :O🖐️

Gość hahahahahauuahaha
ty na pewno wygrywasz hahahah piszac ze jestes elitą hahahhaa

Gość fajne były czasyyyy
I nikt mi dalej nie powiedział gdzie mogę spotkać torturę 😭 Nie kłócić się! :D