Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anda922

kryzys w piersiach...!

Polecane posty

Gość anda922

karmie piersia juz okolo 3 miesiecy i nie mam juz prawie pokarmu.. (oddciagam laktatorem do butelki) pilam przerozne herbatki na pobudzenie laktacji i nic oddciagam jak najczesciej i tez zadnej poprawy nie ma;(. Probowalam dac dziecku modyfikowane mleko NaN wypil tylko 2 male lyki bo mu nie smakowalo wiec nakarmilam wlasnym mlekiem(w nocy) i po kilku godzinach slysze ze dziecko mi zaczyna sie dlawic, zwymiotowal..! czy ktos mial podobny problem zeby przezucic dziecko na mleko modifikowane? jakie mleko powinnam wybrac zeby nie zwracal mi maluszek?

Gość spróbuj herbaty z mlekiem
Kuzynka to piła i miała tyle kolejka ze ho ho

Gość miało być mleka
Sorry ale z tel pisze

Gość anda922
tak zwana babwarka? pitam tego tez duzo ... jem duzo nabialow pije kawy zbożowe zdrowo sie odrzywiam i nic

nie kazda kobieta karmi długo dziecko nie które nie maja pokarmu wogólę musisz spróbowac z innym mlekiem np bebilon comfort lub zwykłym małymi porcjami i miedzy czasie odciągać pokarm ale sciąganie pokarmu laktatorem nie stymuluje piersi tak jak dziecko i pokarm czasami zanika ale to nie jest koniec świata po to wyprodukowane są mleka dla dzieci by one je piły

nie kazda kobieta karmi długo dziecko nie które nie maja pokarmu wogólę musisz spróbowac z innym mlekiem np bebilon comfort lub zwykłym małymi porcjami i miedzy czasie odciągać pokarm ale sciąganie pokarmu laktatorem nie stymuluje piersi tak jak dziecko i pokarm czasami zanika ale to nie jest koniec świata po to wyprodukowane są mleka dla dzieci by one je piły

Gość do autorkiiiiii
jak chcesz karmić swoim mlekiem, a nie suszonym krowim, to wejdź na forum gazey karmienie persią tam Ci pomogą, mi pomogli miałam podobniejak Ty, karmię już ponad rok, moje dziecko nie zna sztucznego mleka

Anda probuj dawac mm malymi porcjami. U mnie ani nan anibebilon nie dzialal bp byly zatwardzenia. sprobuj moze hipp albo enfamil. u mnie tez juz prawie zero mleka a dopiero 4 miesiace minely. bawarka laktator i herbatki nie pomagaja

Spróbuj tak jak już pisały wcześniej dziewczyny, bebilon comfort, dla dzieci z tendencją do zaparć i kolek... mojej małej służy, nie ma zatwardzenia i ślicznie je. Ja nie miałam pokarmu od 2 tyg, wiec sie nie przejmuj modyfikowane również da dziecku to czego on najbardziej potrzebuje, najważniejsze ze dałaś siarę. POWODZENIA!