Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anda922

jakie mleko?

Polecane posty

Gość No to może...
MI po Nan ulewał przez całe pierwsze opakowanie, ale przy drugim już było OK. Nan chyba jest najsmaczniejszy. Próbuj mieszać ze swoim mlekiem i stopniowo zwiększać ilość MM.

Gość anda922
to tez mi doradzila koolezanka ale boje sie ze jak mu zmiesza\m to nie bedzie chcial tego pic a nie zdolam naciagnac drugiej butelki zeby go nakarmic. tez mi poradzila kolezanka zebym zageszczala swoje mleko kleikiem ale nie wiem czy to co da.. ktos moze probowall? chyba ze ktos zna jakis sposob na zwiekszenie laktacji? co powinnam jesc i pic. chodz pije herbatki na laktacje bawarki jem mabial i gotowane mieso

Gość Podobnie
A próbowałaś karmić w nakładkach silikonowych? Niestety tak jest że jak dziecko nie ssie to laktacja zanika i nic nie zrobisz. Laktator tu nie pomoże. A co do mleka to koniecznie skonsultuj z lekarze. Może Pepti? Tylko że piszesz że jesz dużo nabiału, więc to nie powinna być wina laktozy te wymioty.

Gość Podobnie
A próbowałaś skorzystać z pomocy poradni laktacyjnej? Myślę że nie jest jeszcze za późno jeśli chcesz karmić.

Gość anda922
wiem dlatego ide do lekarza w nastepnym tyg

Gość Podobnie
Kup jutro jeszcze jakieś mleko HA i spróbuj, one są delikatniejsze, ewentualnie AR - ale też tak testować na dziecku ciężko. Tylko że co będzie jadł do przyszłego tygodnia. Jak będzie głodny to wypije tym się nie martw.