Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informacje niezbędne szukam

TEB edukacja Białystok

Polecane posty

Gość informacje niezbędne szukam

chciałabym zapytać czy ktoś ma informacje na temat szkoły? Może komuś się obiło coś o uszy?

Gość imgoing
ja chodziłam do TEBu ale w Jeleniej Gorze. z jakości zajęć byłam bardzo zadowolona - ukończyłam technika farmaceutycznego i potem zaczęłam pracować w aptece, co zresztą trwa do dziś. teraz organizują akcję z tabletami - na niektórych kierunkach można go dostać za darmo. poczytaj sobie o tym tu: http://epakiet.teb.pl a szkołe polecam z czystym sumieniem :) chociaż kiedy ja się rekrutowałam nie było żadnych akcji z tabletami ;)

Gość ddsjkdsks
kolezanka chodzila, odradzam, co z tego ze latwo jest w tej szkole ze mozna wszystko zaliczyc ale miala segzamin na technika bhp zewnętrzny i szkola ich zupelnie nie przygotowala, kto chcial zdac musial sie martwic sam bo szkola miala to gdzies, nauczyciele brali kase tylko, przychodzodzili na zalecia i nic nie robili, uczniowie robili za nich perzentacje referaty itp, moze kliku bylo normalnych co cos wykladali reszta slabo.

Gość ddsjkdsks
nie chodzila w bialym stoku ale moze tam tez tak byc, pisze jak bylo gdzies indziej lepiej zeby ktos opisal kto w bialymsoku chodzi lub chodzil

Gość mmiiimoozaa
ja robiłam w Białymstoku technika administracji z TEB Edukacji i było dużo nauki ale w porzadku przekazywana. duzo sie nauczylam, potem znalazlam do razu prace w biurze. zupelnie nie rozumiem tych komentarzy ze Teb jest zly itd. ja sie z tym w ogole nie spotkalam

Gość kaliAli
Przestrzegam przed tą pseudo szkołą. Zapisałem się na elektro-radiologa w Krakowie. Opłaty całkowicie nie adekwatne co do poziomu szkoły - zero organizacji, nauczycieli nie ma albo spóźniają się na zajęcia( w ogóle większość wykładowców z łapanki co chyba sami nie wiedzą o czym mówią) a do tego lichwiarska umowa w której zawarte są cholendarne opłaty za przerwanie kształcenia w tym ku....wi dołku. Takie pseudo szkoły to powinni w kosmos wystrzelić już dawno.