Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NahaliaWars

To już pół roku- zostalam sama

Polecane posty

Gość wojtekbezportek
Natalko ! Tak jak moje zycie zalezy tylko i wylacznie ode mnie , tak i twoje zalezy tylko od ciebie.Reszta to tylko bardziej , lub mniej udane wybory.Nie blokuj sie wiec - bo i po co? W czym jestes gorsza od innych?Ja widze u ciebie same pozytywne strony.

widać, mój wybór był bardzo nieudany... i kosztował mnie 5 lat wyciętych z zyciorysu, morze łez kilka kłębków potagranych nerwów... :( mam nadzieje ze naucze sie zyc sama i za jakis czas to , że nie mam sie do kogo odezwać nie bedzie problemem a jedynie kwestia przyzwyczajenia

Gość malwilk
Natalko - skąd jesteś? Może warto poznać nowych ludzi, nie upierać się na dawne schematy, zmierzyć się sama ze sobą trochę? Może pół roku umierania samotnie wystarczy? Czas te wszystkie przekonania o własnej beznadziejności wyrzucić do kosza. Przeczytałam cały wątek i widzę, że jesteś WSPANIAŁĄ, mądrą, wartościową dziewczyną, gotową na prawdziwy związek, chętną by dawać z siebie 100% dla drugiej osoby. Trafił Ci się niedojrzały dupek, jakich niestety wiele, ale ja wciąż wierzę, że świat jest pełen wspaniałych, ciepłych i zdolnych do miłości mężczyzn. Tylko my też, jako kobiety, musimy się wiele nauczyć, aby ich dostrzec i wiedzieć, czego same chcemy. Mnie porzucił chłopak zaledwie tydzień temu. Nie umiem opisać bólu, jaki czuję, bo mam do siebie żal o to, jak zachowywałam się w trakcie tego związku, jak zaniedbałam pewne sprawy i jego...i oto skutek, zostałam sama, a mężczyzna mojego życia po prostu z niego zniknął:( Więc uwierz mi, warto mieć nadzieję, uczyć się na własnych błędach, nie poddawać się i wierzyć... Trzymaj się cieplutko:*

Boli to ze on jest z inna- a aj ciage sama... sama... sama... jego to jzu nawet ie kocham- bo i po co a le to cholerne poczucie zmarnowanego czasu :( tyle lat::(

"wciąż wierzę, że świat jest pełen wspaniałych, ciepłych i zdolnych do miłości mężczyzn. Tylko my też, jako kobiety, musimy się wiele nauczyć, aby ich dostrzec i wiedzieć, czego same chcemy" - Wspaniale zdanie! Pozdrawiam wszystkie normalne kobiety!

Gość rymciumpymcium
Natalia, to wcale nie byly zmarnowane lata tylko po prostu zycie. Zachowujesz sie, jakbys brala udzial w jakims wyscigu do celu. Dlaczego uwazasz te lata za zmarnowane? Bylas w zwiazku, mieliscie szczesliwe momenty, potem sie popsulo ale takie jest zycie. W miedzyczasie duzo sie nauczylas, uroslas jako czlowiek, dojrzalas. Masz jeszcze mase czasu zeby sobie zycie ulozyc. Gdzie sie tak spieszysz? Uzywaj zycia i wychodz na dlugie spacery z psem :) Mowi sie, ze jezeli chcesz prawdziwej milosci zaznac to kup sobie psa :)

Gość NathaliaWars
I kolejny miesiąc minął.. czuję się coraz gorzej :( myslalam ze z czasem bedzie coraz lepiej, ze zapomne, ze zajme sie soba- a tymczasem jest coraz gorzej :(

Gość tez mam psa
i jestem bardzo samotnym facetem w twoim wieku (26l) ,nie uklada mi sie w zyciu(nie z mojej winy ) lecz staram sie nie tracic nadziei.dlaczego czesto jest tak ze ci ktorzy tak bardzo zasluguja na zwiazek nie moga go stworzyc a ci ktorzy zasluguja na to najmniej,sa w zwiazkach, jakie jest w tym przeslanie?...