Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nArOdzOnA nA nOwO

Pokonałam depresję !!!!!!!!!! Jestem przeszczęśliwa !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nArOdzOnA nA nOwO

Nawet nie wiedziałam, że depresja wcale nie musi być złym stanem psychicznym ale może mieć podłoże fizyczne. Jakiś czas temu całkiem przypadkiem przypomniałam sobie takie powiedzenia : w zdrowym ciele zdrowy duch. Siadłam na neta i zaczęłam szukać związków zdrowia fizycznego z psychicznym. Dotarłam w ten sposób do lewatyw. Zaczęłam je robić. Nie uwierzycie mi ale to jest coś co dało mi więcej niż jakaś tam "6" w totka czy posiadanie u swego boku idealnego faceta :D Zniknął mi wystający na dole brzuch ( tzw. brzuch kałowy ) oraz ten w górnej częśi ( tzw. brzuch gazowy ). Brzuszek mam idealny, płaski, tak fajnie lekko umięśniony ;) Cera jak u dziecka. Żadnej ale to żadnej krostki, no nic !!!! Żadna maść tak na mnie nigdy nie podziałała a używałam ich tysiące. Mam takie naturalne rumieńce na policzkach, niesamowicie błyszczące bystre oczy a wcześniej miałam takie trochę mętne , zaczewrwienione, podsiniałe. Odrazu wszyscy to zauważyli, mówią mi że wyglądam olśniewająco i ciągle pytają jak to zrobiłam. A to jak się czuję ??????? To jest coś co już w ogóle przerosło moje efekty :D Jestem nie do zajechania :D Z rana wstaję, przeciągam się, taka lekka i świeża. W ciągu dnia pełna koncentracja, radość z zycia. Wieczorkiem zasypiam po 2-3 minutach. No ale to jeszcze nie koniec. To co już w ogóle mnie wręcz aż przeraziło. Pamięć !!!!!!!! Jak ja teraz wszystyko pamietam !!! W szczegółach każde drobnostki. No to jest w ogóle jazda na całego !!! Czytałam o tym że pamięć się bardzo poprawi no i te inne rzeczy o których pisałam ale to jest dla mnie szok. Jestem taka szczęśliwa że nie wytrzymuję :D:D:D:D Aha : 8 tygodni temu ( dzień przed rozpoczęciem serii lewatyw ) ważyłam 64 kg przy wzroście 170 cm. Teraz ważę 57 ;)

Gość zrób sobie jeszcze głodówkę
ja właśnie jestem na głodówce 9 dzień ;)

Gość Arnoldux
10/10:D:D:D:D:D:D:D

wow gratulacje aż 8tygodni je robisz-to uciążliwe pewnie?czytałem kiedyś że najlepiej jak robi to lekarz i taka woda z kranu to jest nieodpowiednia wiesz o tym?

Gość tak mialo byc
opisz wiecej,skad korzystalas,jak robilas,kiedy 1 efekty?bylas w takim stanie ze nie wiedzialas czemu,bez przyczyny plakalas i bylas w b.zlej kondycji psychicznej?konkrety ;)

Gość ja bez lewatyw przy wzroscie
170 waze 53 kg :P 0 slodyczy (sporadczynie kawalek ciasta przy urodzinach), duzo ruchu, pelnowartosciowy obiad i sniadanie i wyproznianie mam naturalne bez wspomqagaczy typu gruszka z woda w dupe :P

Gość jhjdhudh
dobre, lewatywa na depresję:)gratuluję pomysłu

Gość nefjwbdcswd
jak sobie zrobić lewtywe w domu?

Gość tak mialo byc
i autorka przepadla:o

Raczej kupcie sobie soję natto i co dzień jedzcie, lewatywy bardzo zaburzają florę jelitową, to nie jest zbyt dobre.

Gość ale jak się robi tą lewatywe
Lewatywa ? Przecież to jest straszne !! :O

Gość htrhty
Klasyczny przykład CHAD, teraz jest w fazie maniakalnej :)

Gość maniooo ciekawskiii =)
To już wolę swoją dystymię :D

Gość y664y
odkrecasz koncowe od prysznica przytykasz i lejesz lekko letnia wode i tyle

Gość ja nie mgoe jaka cena
nie robi sie lewatywy woda z kranu,przegotowaną ostudzoną wlewasz specjalna pompka lub wieeelka strzykawka,porcjami

Gość jaskhfieufhjehdkfh
gdzie można kupić soję natto?

Gość ale jak się robi tą lewatywe
tzn. mam sobie wsadzić jakąś rurę do d... ? A jak głęboko ? Przecież to jest straszne :O

Gość o lewatywie
Nie musisz jeżeli nie chcesz a ponadto nie każdemu lewatywa jest potrzebna !

Gość rozpierdikusa 666 erectus
A ile masz lat?? bo ja mam 17 i chyba za młoda na lewatywy

Gość o Szwejku
W filmie o Szwejku podobno każdą chorobę lub dolegliwość leczono właśnie lewatywą .Realnie pisząc i bez żartów to w depresji może być pomocna jak i bezużyteczna .Kto miał zaleganie kału i dużo toksyn ,złogów w jelitach to rzeczywiście po oczyszczeniu jelita mógł mieć lepsze samopoczucie i odczuć lekkość . Są odpowiednie gabinety które w sposób profesjonalny i bezpieczny czyszczą jelita a gdy do tego dołączą jeszcze metodę usuwania toksyn z całego organizmu za pomocą odpowiedniej metody chemicznej efekt jest zdumiewający .A tak na marginesie - z lewatyw nie należy się śmiać i szydzić .Można wykonać bezpiecznie lewatywę w domu ale należy zachować zdrowy rozsądek i umiar .Dawniej były duże pojemniki wielkości wiadra i długie i grube węże .Pojemnik zawieszano wysoko i końcówkę wsadzano w odpowiednie miejsce i wlewano wodę aż niektórzy wyli z bólu .Teraz są mniejsze i łagodniejsze metody jak stosowanie wlewek z lekiem usuwającym kał w małych pojemniczkach a dla amatorów tradycyjnej metody lewatywa z wody lub z dodatkiem niektórych naparów ziołowych.

Gość do rozpierdikusa
Zależy w jakim celu chcesz zastosować lewatywę tzn. czy dla zdrowia czy dla przygotowania do seksu analnego .Nie jesteś za młoda bo ze wskazań medycznych mogą i młodsi stosować a jeżeli nie masz wskazań lecz chcesz sama przejąć inicjatywę w stosowaniu lewatywy to twoja sprawa ale rób to z głową .

Gość do Ester
No przecież pisałam - w depresji może być pomocna jak i bezużyteczna i nic dodać nic ująć. Tak dla przypomnienia nie jestem autorką która założyła to forum tematyczne ale moje wypowiedzi są w temacie dyskusyjnym i nie przekraczają norm obyczajowych i dobrego wychowania .Nie jestem zwolenniczką lewatywy jak i jej propagatorką lecz tylko próbuję wytłumaczyć autorkę której w depresji pomogła lewatywa. Czy jest wyleczona trudno powiedzieć bo są okresy poprawy jak i pogorszenia a w dodatku czy ta depresja jest rzeczywiście depresją tego nie mogę stwierdzić za szyby monitora .Skoro pokonała depresję lewatywą to tylko pozazdrościć i życzę jej zdrowia .Efekt placebo polega na tym ,że ktoś wierzy ,że jest wyleczony daną metodą bo polepszyło się samopoczucie .Nie wykluczone ,że ktoś inny zastosuję lewatywę wierząc ,że mu pomoże i w oddziaływaniu na psychikę pomaga. Wracając do tematu lewatywa ma za zadanie pomóc a nie szkodzić . I gdy rzeczywiście ktoś oczyści jelita z toksyn i złogów które odpowiedzialne były za złe samopoczucie ,nerwowość ,agresję ,apatię ,ospałość ,pobudzenie to uważa ,że pokonał depresję w jego mniemaniu .Chyba ,że ma rozpoznanie lekarskie potwierdzające depresję - to w ten czas sama lewatywa jest przełomowa w leczeniu bez leków ale dotyczy to tego chorego a inni mogą próbować bo cuda się zdarzają .Pytanie - czy depresję można wyleczyć bez leków psychotropowych jest mało prawdopodobne ale pokonanie depresji lewatywami dyskusyjne ale nie nie możliwe ale może być sporadyczne .