Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka z Sieradza

Jestem załamana mój chłopak ma 29 lat , a całe dnie gra w czołgi !

Polecane posty

Gość gość
rozwiodlam sie bo moj maz non stop gral na kompie ...

Gość gość
O k***a inteligent

Gość gość
mam dla ciebie Antidotum zatrudnij go w wojsku nawet na cywila uwierz mi jak pozna bajzel woskowy od srodka szybko mu fascynacja wojenką przejdzie

Gość gość
mozna grac, ale nie jak to powoduje, ze sie nie robi nic w domu, ani nie ma potrzeby wyjsc do ludzi. To jest choroba wtedy!

Gość mimozjaaa
mój mąz też gra w wota nie znosze serdecznie tej gry teraz tez gra

Gość załamana mężem
Mój mąż ma 26 lat i od kwietnia przez swojego durnego szwagra ( męża siostry) zaczął grać w Wota, ok ja tez lubie czasem popatrzec jak gra....ale nie przesadzajmy. Kiedy ma wolny dzień od pracy to gra odkąd otworzy oczy z przerwami na siku bo jedzenie podnoszę mu pod nos ;/ i gra aż do 3, 4 w nocy..... Mam tego serdecznie dość, komputer przymulony że nawet nie mogę maila sprawdzić, on też przymulony, w kinie nie byliśmy odkąd zaczął grać czyli od kwietnia. Budowa stoi rozwalona bo góry nie skończyliśmy bo mój kochany mężuś jest zapalonym czołgistą. Seks? hmm tu też bez rewelacji bo laptopa zabiera do łóżka i gra. Auto mam popsute bo jemu się nie chcę wymienić czujnika ABS itd bo woli grać w czołgi. LITOŚCI...jak wyłącze komputer albo schowam to tak się drze że dla świętego spokoju oddaje mu go żeby tylko nie wywoływać awantury. Zupełnie przestał pomagać mi w domu. Kiedy jadę na weekendzie na uczelnie to też cały dzień gra nawet obiadu nie zrobi....Dzisiaj powiedział że pożałuje jak nie przestanę mówić mu że jest uzależniony i mnie uderzył w twarz....POMOCY

Gość gość
Kopnij go w dupsko koniecznie :) Jak to ma być że facet mający piękną dziewczynę siedzi cały dzień przed pudłem Jest uzależniony

Gość gość
możesz się też zalogować i dołączyć do jego klanu :)

Gość załamana0000
ja też gram w czołgi

Gość Michałłł
Czołgi? A czemu nie w samoloty?

Gość załamana facetem
mój ma 29 lat... w czołgi gra od kilku miesiecy, ledwo oczy otworzy juz zabiera sie za granie, po pracy to samo - do 2-3 w nocy siedzi... poza czołgami oczywiscie sa i inne gry... kiedy już myslałam, że nowej sobie nie wymyśli to widzę, że od kilku dni "wałkuje" nową wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem :( a on ten umiar stracił już jakiś czas temu...

Gość gość
Ja mam w domu ten sam problem. Ta osoba ma po 40 i jest uzależniona. Liczy się tylko gra w czolgi - trzeba złoto kupić lub premium. Ciągły głód komputerowy i agresja. My jako osoby wsółuzależnione w takim przypadku nie możemy pomóc.Taka osoba musi zrozumieć że jest uzależniona i sama szukać pomocy u psychologa.

podobno teraz spieprzyli WoT'a, więc jest szansa, że im przejdzie.

Gość gość
mój tez tak ma ,jak sie z nim o to pokłuciłam to wymyka sie z sypialni i gra do rana!! puzniej chodzi nie przytomny, nie rozumie ze ma problem, mówi ze sie czepiam, nie mam na niego zadnego wpływu!!przestałam mu nawet dawać a on zadowolony bo ma iwęcej czasu na kompa!! nic tylko rozwód brac...

Gość niedzisiejsza
o rany, moj ma 38 i tez w kołko gra :/ nawet pogadac sie z nim nie da bo ciągle nadaje o grze, a mnie az trzesie złosc :/

Gość gość
Przykro mi ale daj mu wybór albo gra albo ty rozwód;(

Gość gość
Zostaw go z tymi czołgami i tymi ynteligentami, którzy komentują w tym poście! Jedynym ich osiągiem jest wirtualny czołg i samotność! Ich genialny sposób żeby przeżyć to mamusia! Chcesz takiego chłopa?