Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka z Sieradza

Jestem załamana mój chłopak ma 29 lat , a całe dnie gra w czołgi !

Polecane posty

Gość Copela
no to co w końcu z tymi czołgami cholera ?! co zrobić żeby przestał grać ?! właśnie ma zamiar kupić nową kartę graficzną . . .bo mu czołgi za wolno chodzą!

Gość katuchna
odpuść... kiedys te czołgi przejdzie :D cierpliwości i wytrwałości życze , mezczyzni byli dziećmi od zawsze i nie łudz się że to sie zmieni :)

Gość sumasumarum
czasami pewnie je, śpi i robi kupę więc nie cały czas , to nie ma się czym przejmować :D

Gość ponury puchacz
widzę, że ta gra musi mieć naprawdę dużą "grywalność"... będę musiał się tym zainteresować, może wciągnie i mnie:) choć planowałem diablo 3... ale i to się nie udało, mało mam czasu po jestem po 30tce

Gość ponury puchacz
a jakie jeszcze inne gry polecacie ?

Gość no nieeeeeee
niewyżyty czołgista ci się trafił bidulko...??? i ty sama na placu boju ? ech, życie... - weszłaś na minę po prostu ;) :D:D:D

Gość Aurattia
Jakby grał dla relaksu, po pracy to ok. Facet ma dbać o dom i rodzine. A jak temu nie moze sprostać, nie ma checi itp to nie jest facetem tylko dzieciakiem. Ja bym go sobie odpuscila, bo mam poważne plany wobec siebie i życia, a rozrywka jest tylko mała częścią tego planu.

Gość Anonim6285
ej world of tanks jest darmowy? Ja polecam jeszcze wolfenstein enemy territory

Gość Dżennifer
no to zrobilas reklame,teraz kazdy chce grac w czolgi :) az sama sie nad tym zastanawiam,

Gość Dr Eduardo Sall
Gra w Czołgi?? :classic_cool: Mam dla ciebie autorko dobrą radę. Nie próbuj mu zabierać kabla od sprzętu bo możliwe że mimo waszego udanego pożycia jak i szczerych uczuć,które do Ciebie żywi,nazwie cię dziwką.:classic_cool: Takie gry wywołują agresje.

Gość Jagusia combat2012
Do autorki-wypatruj w gazecie albo w internecie jakieś ogłoszeń o jakichś większych giełdach czy wyprzedażach sprzętu wojskowego czy też ubrań. Takim eventom związanym z demobilem często towarzyszą dodatkowe marketingowe chwyty. Zdarza się że organizowane pokazy sprzętu a w tym ciężkiego.Pancernego. Zafunduj mu płatną przejażdżkę czołgiem z jakimś specjalistą-instruktorem. Niech qrfa wie,że real to gra w czołgi bo zdaje się,że mu się zdaje ch.wie co!:classic_cool:

Gość Jagusia combat2012
Pardon,że powtórzę i poprawię ale muszę. Niech wie że real to nie gra w czołgi. Czołg to pierdolnięcie. Czołg to przejażdżka po samochodach. Właściwy ciężar,siła i ekspresja.:classic_cool:

Gość Comandosex
Jagusia albo coś brałaś albo faktycznie masz pasje.:classic_cool:

Gość Jolka z Sieradza
Witam z rana kochani 💤 Czy ja już tu wspominałam,że Mój Chłopak pisze też na kaffe pod nickiem Master111?

Gość Jolka z Sieradza
Hę??💤

Gość Rudy 102---
Hej pozdrów swojego faceta. Właśnie kończę z nim rozgrywkę po nocy.Dzis był całkiem niezły wynik. Gramy na ruskiej platformie. Tam można walić lagi non stop.:classic_cool:

Gość Czoug Abramzz
Rudy noobie !Mówi się walić cheaty. Lagi to jak się zawiesza-C'nie?:classic_cool: Dobra idę bo się na matmę spóźnię do gima a dzisiaj musimy urobić babę żeby sprawdzian przeuożyua. Cały czas naqrffiam w Czougi to czasu nie ma! Yo ziomuś Rudy widzę Cię dziś na platformie ale gramy ze szwabami c'nie?Yo!:classic_cool:

Gość prawdziwy z_boku PanX
Mam taki chełmofon gdzieś w szafie jeszcze całkiem całkiem i nawet słuchawice w nim działają i na zimę w sam raz

Nie.:classic_cool: To się jeszcze może przydać. Jestem najemnikiem:classic_cool:

Gość Dr Cyberoticaa
Autorko. Musisz go skierować na właściwy tor.Rób to jednak metodą małych kroczków. Spróbuj zacięcić go do simsów. Niech tam zrobi sobie postać czołgisty.:classic_cool: Niech tam wjedzie czołgiem.:classic_cool:

Spoko,bez obaw...i tak pierwszy wysadzą Waszyngton;)

Gość Copela
dobra ! idę mu powiedzieć że ja też chcę grać . . .tylko nie wiem czy uwierzy . . .

Gość 23123213qw
". W pracy gra , " Kurwa, to ja tez chcę taka pracę... :( sama nie pracuję i mnie uwazaja za pasozyta, a to dopiero pasozyty są

Gość Copela
mam już zainstalowaną grę ! oczywiście zaznaczyłam że będziemy musieli zatrudnić pomoc domową na pełny etat bo ja teraz nie będę miała czasu . . .no bo przecież będę grała w czołgi . . .dzisiaj zaczynam ! hi ! hi !

Gość iea
jolka a ja to bym na zmiane pieprzyl cie i gral w wot-a (czolgi)

Gość Pawik74
Chcesz się pozbyć kłopotu ??? - sprzedaj mu jego czołgi...

Gość gość
Mój facet też w te czołgi gra ma nik Ronin czy ja kiś taki.

Gość Paninka
Ja ostatnio przykleiłam się do kompa na 14 godzin, bo tak mnie gra wciągneła :D A jestem 27letnią babą. Pomyśleć, że jeszcze pare lat temu mogłam mieć takie pretensje do swojego faceta jak autorka tematu :D

Gość Edyta876
Z moim chłopakiem jest tak samo. Stał się agresywny od kiedy gra