Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Pani, której naprawiałem komputer myślała że mam żonę

Polecane posty

Była zdziwiona jak powiedziałem że nie mam nikogo i kobiety mnie nie szanują i skreślają przez wzrost. Wiecie, nie mogłem jej za bardzo gadać tak jak tutaj, ale powiedziała że jestem przystojny, inteligentny i nawet zna pewną samotną mądrą dziewczynę (w moim wzroscie), dla której bym był idealnym kandydatem. Szybko uciąłem temat i już do niego nie powróciliśmy :P Dodam tylko tyle że ta pani już jest starszą osobą (koło 70-tki) ale wysoka (174 cm czyli ode mnie wyższa). Męża ma w tym samym wzroście co ona. Ale fakt faktem, że jest zupełnie NIEŚWIADOMA jakie potrafią być dziewczyny i jak traktują takich jak ja... Jak jej powiedziałem po krótce że kobiety nie szukam, bo poznałem parę które mnie skrzywdziły i mną pomiotły, to aż nie chciała wierzyć... :o Normalnie aż chciałem wyszukać jakiś mój temat z kafeterii i pokazać jak laski po mnie jadą za wygląd i wzrost, ale uznałem że robiąc to, bym się skompromitował, a jakby nie było jestem jej fachowcem od komputera i niech uważa że jestem inteligentny, prawdy znać nie musi... :) Ale sami widzicie... ludzie (zwłaszcza starsi) są kompletnie nieświadomi jakie trendy panują w młodym pokoleniu i świecie. Napisałem was żeby pokazać wam że NIE KAŻDY człowiek wyzywa mnie i robi to co robicie WY tylko dlatego że jestem niski i skrajnie nieatrakcyjny!! W sumie to wszystko co chciałem napisać...

Gość buah hah ha ahah
ale trzeba być debilem żeby ludziom mówić takie rzeczy - "iedziałem że nie mam nikogo i kobiety mnie nie szanują i skreślają przez wzrost" kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O🖐️

No bo jak mi wyjechała z tekstem że mnie pozna z jakąś laską w moim wzroście i była ździwiona czemu nikogo nie mam, to co miałem powiedzieć?

Gość Starsze pokolenie kobiet
ceniło mężczyznę przede wszystkim za zasady, honor itp. a dla młodego pokolenia kobiet liczy się tylko wygląd, seks i pieniądze.

Gość lkjhgfdsazz
gdzie mieszkasz w bdg? :)

jestem na forum od niedawna ciągle znajduję tematy w których ktoś narzeka na wygląd i brak partnera albo seksu jestem puszysta i nie zamierzam narzekać na swój wygląd jest jak jest może kiedyś będzie lepiej, ale po co się dołować jestem zdania że ludzi trzeba cenić za osobowość nie napisałeś ile masz tego wzrostu? jeśli chcesz pogadać to moje gg 43903140 zapraszam może spotkasz przyjaciela

Gość lkjhgfdsazz
jaki ty bystry jestes... potrafisz czytac ze zrozumieniem? o dzielnice mi chodzi :O

Wszyscy i tak wiedzą ile mam wzrostu hehehe BARDZO mało, rzekłbym że jestem kurduplem z krwi i kości. Mam 169 cm !!!

Sorry, zrozumiałem to jako: Gdzie mieszkasz, w Bydg? Dopiero teraz widzę że nie ma przecinka i chodzi o dystrykt (osiedle). Jest pytanie? - będzie odpowiedź. Osiedle Wilczak :P

Gość a ile Ty masz wzrostu ?
że tak narzekasz jest pełno niskich dziewczyn, ot ja na przykład

EEeee tam, niskich jest sporo, ale takich 150 cm bardzo mało :( A przy moim wzroscie tylko z taką do 155 cm bym mógł się związać, to oczywiste! Myślę że ktoś miał tu rację, starsze pokolenie nie zna współczesnych trend upodobań kobiet i dlatego dziwi się jak młody kurdupel nie może sobie nikogo znaleźć :P

Gość pani koło 70 miała komputer?
Hmm, chyba nie wierzę. Ty martwisz się wzrostem, a kobiecie dodałeś z dziesięć lat pewnie :)

kurdu_bydzia nie znam Cię ale według mnie mogłeś dać sobie szansę poznać dziewczynę o której mówiła ta starsza pani ,rozumiem że nie chcesz po wcześniejszych rozczarowaniach ryzykować,ale bez ryzyka nikogo się nie pozna.

nie no faktycznie, 150 to masz przerąbane , jakbys miał chociaz 160 to byś miał 1000 razy łatwiej sorry nei znam laski która chciałaby być z takim facetem , i jak ktoś mówi ze jest inaczej to jesty obłudny bo wciskają kit że wzrost i wygląd się nie liczy , tylko dlaczego tak niscy albo brzydcy są sami? ale szukaj , może znajdziesz kogoś , nigdy nie wiadomo życze szczęscia

a o jakim wzroście mowa? poza tym to typowa mowa kafe prawiczka, który swoje porażki życiowe wygodnie sobie sprawiedliwa niedostatkiem wzrostu już mi się nie chce powtarzać, ze mam kolegów i znajomych mężczyzn niskiego wzrostu, którzy pewnie nie znają kafeterii, mają rodziny, karierę, normalne życie i nie wylewają żali zamiast działać

Oj nie czytacie tego co piszę, ehhh!! mam 169 cm wzrostu!! 150 cm to najlepiej jakby moja potencjalna kobieta miała, no 155 cm max, ale wyższa odpada!!

ee to pierdolisz !! 169 to możesz zarywać pełno lasek, ja mam 158 i uważam że to idealna róznica, ile moich koleżanek jest mojego wzrostu i nie szukają wyższych bo to nie wygodne do faceta 169 to nawet szpilki założe i bedzie dobrze wyglądać dla mnie to idealny wzrost bo łatwo się całować , nie muszę się wspinać na palce, nie wyglądam przy takim facecie jak dziecko a mogę się poczuć małą kobietką wiec weź przestań pierdolić i zacznij działać

Gość ty chyba przesadzasz
tom cruse ma 168 i jakoś dziewczyny nie uciekają od niego, wręcz przeciwnie. Osobiście znam kolegę, który ma tak jak ty 165, żona 160 i jakoś dziewczynę znalazł. Ale jak sobie będziesz wmawiać że nikt cię nie zechce, to pewnie tak będzie :) U faceta to nie chodzi ani o wzrost, ani urodę. Ważne żeby miał to "coś" i poukładane pod czaszką. Zakompleksionych facetów nie lubimy..

kurwa, nie 170 cm tylko 169 !!! Jest różnica, chuj że 1 cm, ale jakbym miał 170 cm tom miał 170 cm, a mam 169 cm !!!!!!!

Zresztą poza wzrostem mam masę innych mankamentów. Mam wadę postawy i zakola. Słaby nie jestem więc na siłownię nie widzę sensu łazić, wolę popracować sobie fizycznie, ale moja klatka i tak zawsze pozostanie lejkowata, bo to wada postawy po prostu!! Laski tego nietrawią!

w dowodzie mam nadzieję wpisałeś 170? jeżeli nie toś frajer i tylko potwierdzasz moją diagnozę o życiowym nieudacznictwie :P

169 też mam tyle ale żeby skreślać dziewczyny powyżej 155 to absurd poniżej krytyki tak nie znajdziesz prawdziwej miłości wy wszyscy narzekający na kafe faceci jęczycie że jesteście ble i jednocześnie macie głópie wymagania co do ew partnerki szczerze mówiąc jesteście obleśni i bardzo ble ble ble głównie dlatego że macie skrzywione podejście do życia przestańcie myśleć : jestem niski, nieprzystojny mam krzywy nos... pokażcie światu co macie w sercu... a kobieta was pokocha

W dowodzie to w ogóle mam wpisane 172 cm, gdyż wyrobiłem go we wieku 18 lat i miałem wtedy 171 cm!! Dodałem sobie 1 cm żeby było parzyście, ale wiem że to jest głupota i można za to odpowiedzieć nawet!! w 2013 kończy mi się data ważności dowody i wyrabiając nowy wpiszę na wyrost 165 cm, gdyż za parę lat mogę tyle mieć. Niscy faceci szybko się kurczą, ja już zjechałem przez 10 lat te 2 cm. Na serio miałem 171, teraz mam 169 albo nawet już nie...

Gość nic dziwnego że żadna cię nie
chce skoro bez przerwy użalasz się nad sobą.. Jakaś baba z ciebie a nie facet

Mnie żadna nie chce, bo nawet taka 160 cm uważa że jestem za niski i ma rację! Znalazłbym sobie w końcu taką 150 cm, ale na serio bardzo mało takich jest, a nawet takie potrafią kogoś już mieć... Ale nie ukrywam że babka mnie zadziwiła swoim spostrzeżeniem. Tacy jak ja powinni być automatycznie szufladkowani pzrez ludzi, typu "Hmmm niski, nieatrakcyjny - no tak, na bank nie ma nikogo" Wielu ludzi których poznaję tak uważają na starcie, ale starsi ludzie (w tym moja babcia) po prostu mają inne myślenie i stąd to...

mam niską kuzynkę i jej mąż jest jeszcze ciut niższy od niej i BARDZO SIĘ KOCHAJĄ to najważniejsze na ich ślubie mój współtowarzysz (ja puszysta, a on jeszcze bardziej gruby) powiedział jaki on niski, a ja mu na to nikt nie jest w formę lany ludzie za 10, 15, 20, 25 lat nikt z nas nie będzie już wyglądał młodo poszukajcie kogoś kto z wami zostanie z miłości i mimo wszystko a nie kto do was wyglądem pasuje