Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paolapaulap

ZA TYDZIEN WYCHODZEZAMAZ DLAPIENIEDZY- czy mozna tak zyc?

Polecane posty

Gość e4ta5gwdfef
"i ślubuję Ci wierność (do twoich kart kredytowych), miłość (za drogie prezenty), i że cię nie opuszczę aż ci się pieniążki nie skończą :D

Gość Paolapaula
A. Jest starsuzy o 8 lat to chyba nie powód aby nazywać go dziadkiem ?

Gość Paolapaula
A. Jest tak zabezpieczony materialnie że bankructwo nam nie grozi. Ale w was nienawiści to smutne...

Gość Paolapaula
Eko najlepsze mleko nie musisz się udzielać....

Nikt Ci nie zazdrości tylko robisz z ludzi idiotów- kogo obchodzi że skończyłaś prawo ( którego nie skonczyłas bo nie znasz podstawowych skrótów), kogo obchodzi, że masz apartament, piszesz to a każdy ma to w dupie- wiec automatycznie sama pragniesz się tutaj dowartościować, daruj sobie dziewuszko

Gość Dj fyhvc cv mx
No własne eko spadaj pewnie jej zazdrościsz! A ja autorce radzę spróbować ;)

Gość panna leniwiec
takie pary są podobno szczęśliwsze z biegiem lat. Poza tym wielkie dynastie nie zostły załozone z miłości....... chyba coś w tym jest

Gość Dj fyhvc cv mx
Ty eko to musisz być cholernie zakompleksiona zal zal

Gość facet lat 44
autorko... to bardzo, ale to baardzo smutne co piszesz... pytasz, czy można tak żyć... moja odpowiedź brzmi nie... i to z czałą stanowczością NIE... Już teraz, masz świadomość, że to co posiadasz nie daje ci satysfakcji i szczęścia... chcesz od życia więcej, jak myślisz, czy to nowe życie jest napewno tym ,,więcej,, czego od niego oczekujesz... Tak jak niewystarczające jest to co masz teraz, tak i później / może już za rok lub max 2/ poczujesz, że chcesz od życia więcej... NIE zaczniesz kochać ,,Antonio,, z biegiem czasu... uwież mi, bo wiem co mówię, jedyne co, to obudzisz się w pewnym momencie ze świadomością, że straciłaś w życiu coś naprawdę ważnego. To nie te czasy aby jak to napisał jeden z moich przedmówców wychodzić za mąż bez miłości, bo tak robiono od wieków... tym bardziej, że ty tego nie potrzebujesz... to naprawdę bardzo smutny temat...

Gość Dj fyhvc cv mx
Eko też mogłaś tak sobie życie ulozyc nie zazdrość innym!

Gość Paolapaula
Dzięki facet za to co napisałeś. Czy byłeś w podobnej sytuacji ? Bo piszesz z sensem?

Gość Dj fyhvc cv mx
Eko obstawiam że jesteś jakoś księgową z pensja 1500 zl i mężem taksówkarzem z 3 dzieci. Jesteś zaniedbana matka w dresie i cellulitem autorka pewnie jest kobieta na poziomie skoro zainteresowała takiego faceta ;) paulo i like it;)

Gość facet lat 44
niestety tak... a może powinienem nadal jestem... Niestety, ,,Antonio,, prędzej, czy później poczuje, że go nie kochasz, co z kolei wiązać się będzie z bardzo realnymi i przykrymi skutkami dla Ciebie. Natura tzw ,,południowca,, da o sobie znać. Oni nie szanują kobiet, absolutnie i nie licz wtedy na jego wielką miłość, tym bardziej, że będziesz w dużej mierze zdana na niego... zdala od kraju. Proszę zastanów się... choć jak rozumiem nie ma już czasu..

Gość gudfpbwfibw
Autorko, wychodż za niego i nie martw się. Z pieniędzmi życie jest przyjemne.:)

Gość Paolapaula
Facet jakie jest twoje życie z tą kobietą?

Gość facet lat 44
Paolapaula... rozmawianie o mnie nie ma sensu... ja z nikim na ten temat niechcę rozmawiać... choć może i powinienem bo mnie to praktycznie juz wykańcza zupełnie... nie mam sił, ale jeśli pozwolisz, to wolałbym na forum o tym nie rozmawiać... Wszedłem na forum na Twój temat przypadkowo, może właśnie dlatego, ze mam w tej mierze smutne doświadczenie... z tą różnicą, że to Ona była dla mnie / a może mimo wszystko jest nadal... to nie takie proste/ całym światem... Obudzenie/ świadomość, że nie było się nigdy kochanym jest paraliżująca ... szkoda słów. Mimo wszystko życzę ci jak najlepiej, ale z mojej perspektywy nie ma nic gorszego nież brak/świadomość braku miłości i żądne ale to żadne pieniądze nie są tego warte, choć pozornie dają troszkę przyjemności...

Gość facet lat 44
wybaczcie mi literówki... przepraszam, ale piszę na jakiejś ,,dzikiej,, klawiaturze nie qwerty

Gość Paolapaula
Facet dałeś mi do myślenia....

Gość facet lat 44
cóż mam powiedzieć... cieszę się, ale to bez sensu, piszesz, że masz tydzień do ślubu więc nic praktycznie już nie możesz zrobić. Szkoda, bo sądząc po wypowiedzi jesteś bardzo inteligentną kobietą a nie zwykłą materialistką... tym bardziej smutne jest to, że taka osoba jak ty dobrowolnie robi sobie ,,coś,, takiego... Mimo wszystko życzę Ci szczęścia \w życiu...

Gość luizaa de lafines
facet lat 44 gdzie ona tu sie wykazała inteligencją, bo w każdym zdaniu pisze jaka to ona nie jest i jakie ma drogie ciuchy, jak sie całuje i jak z tamta a jak z innym- tak stwierdziłeś ze jest niebywale mądra kobietą :D

Gość facet lat 44
luizo, chodzi mi o formę wypowiedzi... po sposobie wyrażania myśli można wiele wywnioskować... a ja jestem daleki od oceniania ludzi i skreślania ich już na początku..

Gość Fgdywtxc
Dokładnie

Gość HAHA A więc wychodzisz
za Arturo ale kochasz Mariano ?? xD

Gość Xjcwykckcsgchjcf
Ale żałośni jesteście. Jak macie takie debilne rady jej udzielać to lepiej nic nie piszcie.. Ja uważam że spróbuj może go pokochasz.

Gość Xjcwykckcsgchjcf
Może go pokochasz? Tego Ci życzę. Nie przejmuj się głupimi komentarzami osób, które Ci zazdroszczą, że możesz mieć takie życie ;)

Gość Awersal
Pokochasz go Z czasem jestem tego pewna ;) ja swojego męża pokochałam po ślubie