Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SHEHasHimHER

Tajemniczy Chlopak z Osiedla....

Polecane posty

Gość SHEHasHimHER

..No wiec zaczne od tego, ze mieszkam w Warszawie na dosc nowym strzezonym osiedlu. Przez to ze czyns jest tutaj dosc wysoki a mieskzania drogie, jest to osiedle dla ludzi zamoznych. Jakos od 2 tygodni zaczelam widywac takiego fajnego chlopaka. Widac ze jest tutaj nowy, ma cos kolo 21-22 lat i z mojego malego prywatnego sledztwa wynika, ze mieszka sam. Wydaje mi sie to dziwne, bo skad niby taki mlody chlopak moze sam mieszkac w takim osiedlu? Ostatnio widzialam go w nowym porsche panamera. Z tego co mowil mi kolega to jest to dosc drogi samochod, skad niby taki 21 latek moze sobie pozwolic na cos takiego? Widzialam go pare razy na poczatku jak przesiadywal w osiedlowej kawiarni, zawsze sam w srodku dnia. No nie powiem, chlopak mi sie podoba nie ze zwgledu ze ma pieniadze(bo ja rowniez nie narzekam). Na samym poczatku wpadl mi juz w oku i teraz chcialabym jakos go poznac. Powiem szczerze ze mi brak odwagi, widzialam go 2 dni temu i patrzylismy nawet odwrocil sie za mna(ja za nim rowniez). Jest mily usmiechniety i wyglada na troche skrytego. Kurde bardzo chce go poznac jednak nie mam pomyslu jak to zrobic!

Gość AniaHaniaJania
O kurde ja takiego tez zaczelam widywac na jednym ze strzezonych warszawskich osiedli:D na jakim osiedlu mieszkasz?

Gość SHEHasHimHER
Nie znam sie, moze kupil uzywane czy cos osiedle Marina a co?

Gość AniaHaniaJania
LOOL Wez podaj gg albo maila ok?

Gość hhhff
lecisz na kase zdziro