Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justin bibber

czy wypada??

Polecane posty

Gość justin bibber

zaprosić na wesele kolesia, z którym na co dzien nie mam kontaktu, poł roku z nim nie rozmawiałam.. i tak z dupy przez facebooka napisac i zapytac czy ze mną pojdzie??

Gość ruda spod sklepu
nie zaszkodzi spróbować, do odważnych świat należy

A będziesz się z nim dobrze bawić skoro nie znacie się z byt dobrze. To wygląda tak że nie masz już naprawdę z kim iść i zapraszasz gościa z którym praktycznie się nie komunikujesz.

Gość justin bibber
bo faktycznie tak wyszło, ze nie mam z kim isc:O na ostatnim weselu byłam sama i stwierdziłam, ze nigdy w zyciu juz sama nie pójde:O czułam się tam jak jakaś trendowata:O:O

Gość justin bibber
tylko czy on sobie nie pomysli, ze jestem jakas idiotka???

Wyobraź sobie ze idziecie na to wesele a tam mu w oko wpada jakaś laseczka (co ciotki powiedzą :) albo do tego nie potrafi tańczyć, może się upić też będzie siara. A dlaczego tak Ci sie nie podobało jak byłaś sama?

Gość justin bibber
znam go na tyle, ze wiem, ze siary nie zrobi... na ostatnim weselu każdy był z kimś, a ja siedziałam sama za stołem jak debil, bo wszyscy tanczyli,a ja nie mialam z kim:(

Cześć, może ja pójdę z Tobą, a Ty ze mną? Jeśli chodzi o kulturę - to posiadam nienaganne maniery, 182cm, 80kg, wysportowany, po studiach.

Gość Czerwony ołówek z gumką
Moim zdaniem nie było by to nic nietaktownego także śmiało mogę powiedzieć ,że możesz to zrobić bez żadnych etyczno-moralnych wahań ale ja bym wolała iść z jakimś "stałym" kumplem. Nie masz takich ?

Dlaczego z tym chłopakiem już tak często nie rozmawiasz? Jakie was stosunki łączą?

Gość justin bibber
mam 21 lat, on kiedyś chciał się spotykać, a ja prawdę mowiąc go olałam. pisal wielokrotnie, nalegał aż w koncu dał spokój.. no własnie nie mam takich kumpli, kumpel z którym zawsze wszedzie chodziłam ma teraz dziewczyne, wiec nie wypada go zapraszac, reszta kumpli pracuje, lub ich nie ma w mojej miejscowosci, wiec odpadają:(

A zaproś go :) Jak nie masz innego wyboru :) A i chłopina pewnie sie ucieszy ,że jest "wybrańcem" :D

choć pewnie będzie zaskoczony :) Bo go olewałaś a tu nagle "czy chcesz iść ze mną na ślub" Heheh dziwnie tak ale skoro zależało mu na Tobie to pewnie nie będzie sie długo zastanawiać :)

Wybrańcem ale nie pierwszego sortu. Zaproś go jak już musisz ale nie od razu najpierw popisz kilka dni i przypal głupa po kilku dniach że dostałaś właśnie zaproszenie żeby nie pomyślał że tylko dlatego z nim nawiązałaś kontakt bo była Ci potrzebna osoba do towarzystwa, ja bym się zdenerwowała bo to trochę przedmiotowe traktowanie. Zachowaj więc pozory :) Powodzenia

Gość justin bibber
ale jak z nim pójdę, to on znów sobie coś pomyśli...

Wtedy szanse są mniejsze że z nią pójdzie. A dlaczego go olałaś tego chłopaka wtedy?

No to cho ze mną, obiecuję, że się nie zakocham, a jak Ty się zakochasz to obiecuję, że Cię oleję i się odkochasz.

Gość justin bibber
BlueMartin ile masz lat i skąd jestes? ja jestem na prawdę zdesperowana!

anq1991 dobrze prawi :) napisz do niego dla niepoznaki "co tam co tam jak tam ?" Pogadaj z nim kilka dni a potem powiedz o ślubie :) Sama sobie wyobraź co byś pomyślała o chłopaku , który wiecznie Cie olewał a tu nagle na fejsie pisze czy pójdziesz z nim na ślub...pewnie byś pomyślała ,że jest tak zdesperowany ,że musiał aż do Ciebie napisać :) Ty jesteś zdesperowana ale on nie musi o tym wiedzieć ;) Rozegraj to jak Ci radzimy :)

A zresztą nawet jak powie prawdę prosto z mostu to i tak sobie narobi nadzieję i będzie na siebie zły że jest kretynem. A jak ona zastosuje mój plan i później chłopaka oleje choć wcale nie musi tak być to pomyśli że to zła kobieta była. A my go na cafe pocieszymy jak napisze topik.

Boisz sie ,że nagle obudzą się w nim dawne uczucia ? To może po całej imprezie znajdź jakiś pretekst do kłótni i już ;)

Heheh no właśnie potem jak coś pocieszymy go na caffe :) Swoją drogą ale Ty masz problemy... Ja bym już wolała iść sama(zawsze można tańczyć z innymi ) na to wesele niż iść z kimś z kim wcale nie mam ochoty iść bo to tak wygląda z Twojej strony...albo w ogóle nie idź , rozchoruj sie i nie będziesz mieć problemu, bo bez urazy ale strasznie chamsko chcesz potraktować tego typka :)

Gość justin bibber
jeszcze jest jeden problem... to wesele nie jest w mojej miejscowosci, jest jakieś 100km ode mnie, jest 2 dniowe... wiec spałoby się u mojej rodziny.. wypada tak obcego faceta zaprosic w taką 'podroz'? tzn. nie taki obcy, spotkałam go 2 razy - raz sie umówilismy, raz przypadkiem w sklepie.. wtedy w sklepie był bardzo miły, ale nie wiem czy to przez grzecznosc czy przez to ze mnie lubi...

justin bibber - wyglądam na 26, na ostatnim weselu byłem sam, ale kobiety mnie do tańca prosiły :D W sumie to mogę zagrać taką rolę - faceta do towarzystwa na jeden dzień, jak chcesz. A jaka muzyka będzie?

JA jak byłam sama na weselu to źle tego nie wspominam wytańczyłam się aż za dużo. I uciekłam spać po oczepinach bo już nie wyrabiałam. A tańczyłam z kim popadnie bo mi mama powiedziała że to nie wypada odmawiać a jak jakiś pijany zbytnio się trafiał to zaraz się ktoś znalazł co mnie odbił i po sprawie.

Gość codzienniejemnadzieje
ja bym nie robiła chłopakowi znow nadziei:O

Ja też jak byłam sama na weselu nie bawiłam się źle. A tu Tańczyło się z kim popadnie ,a tu plotkowało z dawno nie widzianymi kuzynkami. Może zamiast zapraszać na siłę tego chłopaka , z którym tak naprawdę nie chcesz wcale iść idź lepiej sama i zamiast zastanawiać sie nad tym ,że jesteś sama i być z tego powodu naburmuszona po prostu sie napij i baw :)