Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 justin bibber

czy wypada??

Polecane posty

Go艣膰 justin bibber

zaprosi膰 na wesele kolesia, z kt贸rym na co dzien nie mam kontaktu, po艂 roku z nim nie rozmawia艂am.. i tak z dupy przez facebooka napisac i zapytac czy ze mn膮 pojdzie??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ruda spod sklepu
nie zaszkodzi spr贸bowa膰, do odwa偶nych 艣wiat nale偶y

Udost臋pnij ten post

A b臋dziesz si臋 z nim dobrze bawi膰 skoro nie znacie si臋 z byt dobrze. To wygl膮da tak 偶e nie masz ju偶 naprawd臋 z kim i艣膰 i zapraszasz go艣cia z kt贸rym praktycznie si臋 nie komunikujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justin bibber
bo faktycznie tak wysz艂o, ze nie mam z kim isc:O na ostatnim weselu by艂am sama i stwierdzi艂am, ze nigdy w zyciu juz sama nie p贸jde:O czu艂am si臋 tam jak jaka艣 trendowata:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justin bibber
tylko czy on sobie nie pomysli, ze jestem jakas idiotka???

Udost臋pnij ten post

Wyobra藕 sobie ze idziecie na to wesele a tam mu w oko wpada jaka艣 laseczka (co ciotki powiedz膮 :) albo do tego nie potrafi ta艅czy膰, mo偶e si臋 upi膰 te偶 b臋dzie siara. A dlaczego tak Ci sie nie podoba艂o jak by艂a艣 sama?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justin bibber
znam go na tyle, ze wiem, ze siary nie zrobi... na ostatnim weselu ka偶dy by艂 z kim艣, a ja siedzia艂am sama za sto艂em jak debil, bo wszyscy tanczyli,a ja nie mialam z kim:(

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, mo偶e ja p贸jd臋 z Tob膮, a Ty ze mn膮? Je艣li chodzi o kultur臋 - to posiadam nienaganne maniery, 182cm, 80kg, wysportowany, po studiach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czerwony o艂贸wek z gumk膮
Moim zdaniem nie by艂o by to nic nietaktownego tak偶e 艣mia艂o mog臋 powiedzie膰 ,偶e mo偶esz to zrobi膰 bez 偶adnych etyczno-moralnych waha艅 ale ja bym wola艂a i艣膰 z jakim艣 "sta艂ym" kumplem. Nie masz takich ?

Udost臋pnij ten post

Dlaczego z tym ch艂opakiem ju偶 tak cz臋sto nie rozmawiasz? Jakie was stosunki 艂膮cz膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justin bibber
mam 21 lat, on kiedy艣 chcia艂 si臋 spotyka膰, a ja prawd臋 mowi膮c go ola艂am. pisal wielokrotnie, nalega艂 a偶 w koncu da艂 spok贸j.. no w艂asnie nie mam takich kumpli, kumpel z kt贸rym zawsze wszedzie chodzi艂am ma teraz dziewczyne, wiec nie wypada go zapraszac, reszta kumpli pracuje, lub ich nie ma w mojej miejscowosci, wiec odpadaj膮:(

Udost臋pnij ten post

A zapro艣 go :) Jak nie masz innego wyboru :) A i ch艂opina pewnie sie ucieszy ,偶e jest "wybra艅cem" :D

Udost臋pnij ten post

cho膰 pewnie b臋dzie zaskoczony :) Bo go olewa艂a艣 a tu nagle "czy chcesz i艣膰 ze mn膮 na 艣lub" Heheh dziwnie tak ale skoro zale偶a艂o mu na Tobie to pewnie nie b臋dzie sie d艂ugo zastanawia膰 :)

Udost臋pnij ten post

Wybra艅cem ale nie pierwszego sortu. Zapro艣 go jak ju偶 musisz ale nie od razu najpierw popisz kilka dni i przypal g艂upa po kilku dniach 偶e dosta艂a艣 w艂a艣nie zaproszenie 偶eby nie pomy艣la艂 偶e tylko dlatego z nim nawi膮za艂a艣 kontakt bo by艂a Ci potrzebna osoba do towarzystwa, ja bym si臋 zdenerwowa艂a bo to troch臋 przedmiotowe traktowanie. Zachowaj wi臋c pozory :) Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justin bibber
ale jak z nim p贸jd臋, to on zn贸w sobie co艣 pomy艣li...

Udost臋pnij ten post

Wtedy szanse s膮 mniejsze 偶e z ni膮 p贸jdzie. A dlaczego go ola艂a艣 tego ch艂opaka wtedy?

Udost臋pnij ten post

No to cho ze mn膮, obiecuj臋, 偶e si臋 nie zakocham, a jak Ty si臋 zakochasz to obiecuj臋, 偶e Ci臋 olej臋 i si臋 odkochasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justin bibber
BlueMartin ile masz lat i sk膮d jestes? ja jestem na prawd臋 zdesperowana!

Udost臋pnij ten post

anq1991 dobrze prawi :) napisz do niego dla niepoznaki "co tam co tam jak tam ?" Pogadaj z nim kilka dni a potem powiedz o 艣lubie :) Sama sobie wyobra藕 co by艣 pomy艣la艂a o ch艂opaku , kt贸ry wiecznie Cie olewa艂 a tu nagle na fejsie pisze czy p贸jdziesz z nim na 艣lub...pewnie by艣 pomy艣la艂a ,偶e jest tak zdesperowany ,偶e musia艂 a偶 do Ciebie napisa膰 :) Ty jeste艣 zdesperowana ale on nie musi o tym wiedzie膰 ;) Rozegraj to jak Ci radzimy :)

Udost臋pnij ten post

A zreszt膮 nawet jak powie prawd臋 prosto z mostu to i tak sobie narobi nadziej臋 i b臋dzie na siebie z艂y 偶e jest kretynem. A jak ona zastosuje m贸j plan i p贸藕niej ch艂opaka oleje cho膰 wcale nie musi tak by膰 to pomy艣li 偶e to z艂a kobieta by艂a. A my go na cafe pocieszymy jak napisze topik.

Udost臋pnij ten post

Boisz sie ,偶e nagle obudz膮 si臋 w nim dawne uczucia ? To mo偶e po ca艂ej imprezie znajd藕 jaki艣 pretekst do k艂贸tni i ju偶 ;)

Udost臋pnij ten post

Heheh no w艂a艣nie potem jak co艣 pocieszymy go na caffe :) Swoj膮 drog膮 ale Ty masz problemy... Ja bym ju偶 wola艂a i艣膰 sama(zawsze mo偶na ta艅czy膰 z innymi ) na to wesele ni偶 i艣膰 z kim艣 z kim wcale nie mam ochoty i艣膰 bo to tak wygl膮da z Twojej strony...albo w og贸le nie id藕 , rozchoruj sie i nie b臋dziesz mie膰 problemu, bo bez urazy ale strasznie chamsko chcesz potraktowa膰 tego typka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justin bibber
jeszcze jest jeden problem... to wesele nie jest w mojej miejscowosci, jest jakie艣 100km ode mnie, jest 2 dniowe... wiec spa艂oby si臋 u mojej rodziny.. wypada tak obcego faceta zaprosic w tak膮 'podroz'? tzn. nie taki obcy, spotka艂am go 2 razy - raz sie um贸wilismy, raz przypadkiem w sklepie.. wtedy w sklepie by艂 bardzo mi艂y, ale nie wiem czy to przez grzecznosc czy przez to ze mnie lubi...

Udost臋pnij ten post

justin bibber - wygl膮dam na 26, na ostatnim weselu by艂em sam, ale kobiety mnie do ta艅ca prosi艂y :D W sumie to mog臋 zagra膰 tak膮 rol臋 - faceta do towarzystwa na jeden dzie艅, jak chcesz. A jaka muzyka b臋dzie?

Udost臋pnij ten post

JA jak by艂am sama na weselu to 藕le tego nie wspominam wyta艅czy艂am si臋 a偶 za du偶o. I uciek艂am spa膰 po oczepinach bo ju偶 nie wyrabia艂am. A ta艅czy艂am z kim popadnie bo mi mama powiedzia艂a 偶e to nie wypada odmawia膰 a jak jaki艣 pijany zbytnio si臋 trafia艂 to zaraz si臋 kto艣 znalaz艂 co mnie odbi艂 i po sprawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 codzienniejemnadzieje
ja bym nie robi艂a ch艂opakowi znow nadziei:O

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 jak by艂am sama na weselu nie bawi艂am si臋 藕le. A tu Ta艅czy艂o si臋 z kim popadnie ,a tu plotkowa艂o z dawno nie widzianymi kuzynkami. Mo偶e zamiast zaprasza膰 na si艂臋 tego ch艂opaka , z kt贸rym tak naprawd臋 nie chcesz wcale i艣膰 id藕 lepiej sama i zamiast zastanawia膰 sie nad tym ,偶e jeste艣 sama i by膰 z tego powodu naburmuszona po prostu sie napij i baw :)

Udost臋pnij ten post