Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciamramaciara

Jest mi źle i smutno . Pomóżcie !

Polecane posty

Gość Ciamramaciara

Od miesiąca utrzymuję kontakt z pewnym mężczyzną ale od tygodnia regularnie się spotykamy i piszemy ze sobą . Rozmawia nam się bardzo dobrze , wygłupiamy się itd . Tak jakbyśmy byli przyjaciółmi. Chodzi o to , że ja coś do niego czuję , hmm , po prostu w nim się zakochałam i nie wiem co zrobić . On mi powiedział na początku naszej znajomości , że nie chce mieć nikogo . Nie wiem czy on też coś do mnie czuje , czasami są takie momenty w których mówi do mnie czułymi słowami ale myślę , że to chyba tylko dla żartu . Co zrobić ? . Brnąć w to dalej czy powiedzieć mu co czuję ? .

Spotykaj się z nim nadal, ale okazuj swoje uczucia stopniowo, może on zmieni zdanie co do swojej wcześniejszej deklaracji..

Gość Ciamramaciara
Ech , chyba muszę tak zrobić .

Gość Ciamramaciara
Zaczekajcie na mnie, muszę powyganiać tafty z pokoju

Gość Ciamramaciara
Taa podszywaczu

Gość Fox_
Nie rób tego, nie tkwij w tym. W pewnym momnecie zauważysz,że przywiązałaś się do niego, pokochałaś szczerym uczuciem..a on? On nic z tym nie zrobi. Będzie widział,że Ci bardziej zależy, ale nie zacznie tematu. Układ był prosty,więc na co liczyłaś kolegując się z nim?

Ja bym dała mu jeszcze jakiś czas... Może jeśli przez miesiąc, dwa, trzy nic z jego strony to wtedy zakoncz..

Gość Ciamramaciara
Dziękuje Wam za odpowiedzi . Zrobię tak jak mówicie .