Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołomiony28

Chyba oszalałem, proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość oszołomiony28

Poznałem na weselu piękną dziewczynę... To nie jest zwyczajna ładna, dziewczyna, to nie zwykła dziewczyna. Całą noc na nią patrzyłem, nie miałem odwagi nawet jej do tańca poprosić. W pewnym momencie jakoś tak się stało, że zatańczyła ze mną, wiem że jej się podobam, na poprawinach przyszedłem się z nią pożegnać, powiedziała ,, żegnaj", pewnie już nigdy więcej się nie spotkamy. Ja ją pocałowałem, ona uciekła. Kiedy odjeżdżałem ona patrzyła na mnie tak jakby miała się rozpłakać. Ma córkę i faceta i wiem że nie jest z nim szczęśliwa. Ja też jestem po przejściach, miałem dziewczynę, też mam córkę, ale nie ułożyło mi się i jestem sam. Zawsze byłem rozrywkowy, nie szczędziłem sobie, ale nigdy żadna dziewczyna takiego prania mózgu swoim spojrzeniem i urodą mi nie zrobiła. Jestem młody, kasy mam tyle że mogę mieć każdą, a jednak myślę tylko o niej od tamtego czasu. Nie mogę spać, pracować, ciągle ją widzę. To już trwa 3 miesiące. Mogę ją łatwo odnaleźć, to znajoma panny młodej. Ale ja nie myślę o niej w kategorii, żeby się z nią spotkać raz czy dwa. Nie żebym był jej kochankiem. Ja ją chce mieć, chcę ja tylko dla siebie, żeby rzuciła dla mnie wszystko i ze mną uciekła. Co ja mam zrobić..:(

Gość oszołomiony28
Nikt mi nie pomoże?? To ide se konia zwalić, nara lamusy.

Gość tez mami 27
Oj kurva juz tu pisales, miales do niej jechac do pracy i co? Ciota z ciebie nara.

Gość wypij szklankę zimnej wody
ps nie ma takiego, który może mieć każdą, możesz sobie tylko pomarzyć 🖐️

Gość hanka65320
No to masz problem. Współczuję Ci...Ale co musisz sam sobie wszystko przemysleć i przeanalizować czy chcesz im rozwalać rodzinę.

Gość Malosolna
jejqqqqqqq jakie to romantyczne sie wydaje!! :) Zrob cos z tym! do odwaznych swiat nalezy! nie mysl, ze mozesz miec kazda, bo masz kase, bo nie kazda mysli tylko o tym! Bierz jej number i dzwon...albo lepiej jedz do niej do pracy...to na niej zrobi wieksze wrazenie! Zrob cos orginalnego! :P moze wyslij jej kwiaty....albo jedz tam gdzie wiesz, ze ja spotkasz. Dla chcacego nic trudnego :D

Gość BobekSkrobek
umrzec niestety