Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia934324234

zarywa do mnie facet przystojny ,ale bardzo pusty

Polecane posty

Gość Nadia934324234

jest bardzo przystojny ,ale ciagle gada o swoich miesniach , o ,, siłce" , o markowych ciuchach , poza tym jest skapy . teraz nie widzielismy sie 3 miesiace to wypytywał sie czy nie przytylam , czy nie zmieniłam koloru wlosów itd.. i jeszcze drugi mnie podrywa , brzydszy od pierwszego ( nie totalnie brzydki wgmnie przecietny) ale bardzo fajny z charakteru , kolezenski , lubiany , inteligentny Ktorego byscie wybraly?

Gość weqwweewe
pozycję numer 2 , ten pierwszy juz Ci pokazuje,że bedzie Cię traktował jak swoją sucz

Gość zawsze.szczery.26
Przepraszam, a jak zachce Ci się srać, to też przylecisz na forum po poradę, z którego papieru toaletowego skorzystać?

Gość masz problem
Ty też jesteś pusta,więc pasujesz do tego 1.

Gość Przecież takich lubicie lasenc
je kolecsi

Gość Nadia934324234
no własnie jest tak powierzchowny ,ze to jest az smieszne chwilami.. i przy tym niby chodzi na ta ,, siłke" ,a delikatny lalus z niego bo np bał sie wracac sam przez park bo jeszcze by go jacys inni goscie pobili ciuchy wszystkie markowe ,ale na taksowke 30 zł było mu szkoda i na postoju taksowek kazdego sie pytał ile bedzie placił mimo ,ze miał duzo kasy w portwelu bo widzialam jak płacił wczesniej

Gość Nadia934324234
a ten drugi z charakteru jest swietny , super sie dogadujemy , ma poczucie humoru i taki zaradny jest bo sam dobra parce znalazł i w ogóle... ale nie jest przystojniakiem , ma lekki brzuszek ..

Gość masz problem
Ja pierdole :o

Gość facet28+
Jeśli się szuka faceta na poziomie, to trzeba samemu odpowiedni poziom prezentować. A Ty kobieto byś się przynajmniej poprawnie po polsku pisać nauczyła.

Gość el vivadstyjym12
No to kryterium kutasa powinno Ci pomóc.